Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loona a trzeba isc spac

katastrofa samolotu german x

Polecane posty

Gość loona a trzeba isc spac

Nie wiem dlaczego ale uwazam ze z szybko oczerniaja pilota x nikt nie wie co sie stalo w tym samolocie to troche nie fair moim zdaniem nie uwazacie?

Gość gość
to wina jego narzeczonej!!!

Gość gość
mnie wkurza że wszyscy robią z tego taki cyrk i sensację owszem zgineli ludzie ale ludzie giną codziennie w wypadkach a to czy koleś był chory czy nie to tylko zbieg okoliczności w innych katastrofach ludzie ginęli z powodu jakiś awarii czy błędów ludzkich a tu być może zawiniły procedury i stan zdrowia pilota, akurat zdrowia psychicznego nie da się zupełnie miarodajnie ocenić bo można czuć się dobrze a na drugi dzień mieć myśli samobójcze gdyby np. zasłabł lub dostał ataku serca efekt końcowy byłby identyczny, więc po co to analizować ? codziennie ktoś pijany lub pod wpływem narkotyków wsiada do auta i zabija ludzi a i tak nie można ich powstrzymać, podobnie było z tym pilotem, żadne badania, testy nie sprawdziłyby jego stanu umysłu

Gość gość
gdyby np. zasłabł lub dostał ataku serca efekt końcowy byłby identyczny, x niekoniecznie , gdyby zaslabl drugi pilot wszedl by do kabiny trzeba z premedytacja "recznie" zamknac drzwi od wewnatrz zeby kod ktory posiadal drugi pilot nie mogl otworzyc drzwi to tak w skrucie na chlopski rozum

Gość gość
a co się stało?

Gość loona to ja
Sama latam jest teraz nowa procedura ze musimy wejsc do pilotow jak jeden z nich wychodzi.mysle ze mimo to wypadki byly i beda nie mozna uchronic ludzi przed wszystkim. Bardziej za to boje sie wracac do domu w nocy niz latac