Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasłon sie nie pierze

Polecane posty

Gość gość

To zdanie mojego m. Po dluuuugim czasie postanowilam w koncu uprac zaslony w salonie. Jest ich duzo i sa duze . Wsadzilam do pralki (weszly) no i dzisiaj mecze sie z prasowaniem- b. ciezko niestety sie ja prasuje. Moj m natomiast chodzi nade mna i powtarza, ze to bez sensu, po co prac zaslony, najlepiej je tylko wytrzepac. Wkurza mnie na maksa bo takie dogadywanie mi nie pomaga tym bardziej, ze w 9 miec ciazy nie jest mi lekko. Jak czesto pierzecie zaslony? Jakies porady w tym temacie?

Gość gość
Niech je chociaż powiesi. Nie rób tego sama

Gość gość
Co za durne pytanie. Chyba logiczne ze jak myjesz okna i pierzesz firanki to zasłony tez. Ty w 9 mcu ciąży to niech szanowny małżonek weźmie się za prasowanie

Gość gość
Nie masz w okolicy magla?

Gość gość
hahaha to niech ubrania tez sobie trzepie :D

Gość gość
nastepnym razem oddaj do pralni chemicznej

Gość gość
szczerze........... chłopy to kula u nogi

Gość gość
Jak ściągam firanki do prania to i odrazu zasłony średnio piorę 3 razy do roku, w kuchni częściej co 2 lub 3 miesiące

Gość gość
Oczywiście ze zasłony się pierze, ale po pierwsze dlaczego robisz to ty w 9 miesiącu ciąży a po drugie dlaczego akurat w niedziele???

Gość gość
wczoraj wypralas i dopiero dziś prasujesz? nie dziwota, ze nie chcą się wyprasować bo zaslony dopiero co wyciagniete z pralki się powinno prasowac a nie tzrymac tak długo. Ale musi być syfiarz z tego twojego meza skoro onm uważa, ze zaslon się nie pierze. A poza tym to niedziele to dzień swiety i wtedy się nie prasuje zaslon.

Gość gość
ja nie piorę

Gość gość
Tak kury wychowują synalków :o wszystko robi się samo, kupuje sie samo, a brud z odkurzacza idzie kablem do ściany :o

Gość gość
Dzisiaj jest niedziela pracująca i można prasować. Ja piorę 2-3 razy w roku. Moja mama, która pali pierze mniej więcej raz na 2-3 miesiące.

Gość gość
w 9 mcu ciąży, a on nie pomaga? no litości, czemu on łaskawca nie wyprał dla twojej przyjemności, może jeszcze napiszesz, że sama zdejmowałaś? jeszcze łazi w kółko i cię denerwuje.

Gość gość
"A poza tym to niedziele to dzień swiety i wtedy się nie prasuje zaslon. " Nie przeszło ci nawet przez myśl, że może być niewierząca? Nie każdy musi być katolikiem w tym kraju. A mąż powinien sam się wziąć do roboty.

Gość gość
Ja piorę co 2 m-c wieszam mokre nie prasuję firanki tak samo :-)

Gość gość
2-3x do roku pracy zaslony :O ale z was syfiary!!! wstyd!

Gość gość
probowalam prasowac wczoraj zaraz po wypraniu ale kompletnie nie dalo sie juz wyprasowac, dzisiaj juz lepiej. Do meza dotarlo chyba, ze jest sens prac zaslony, wygonil mnie i sam wyprasowal reszte. generalnie to on sprzata duzo w domu i lubi jak jest czysto ale zaslon chyba jego mama nie prala tylko trzepala;-) Co do niedzieli, no truudno, wczoraj mi sie nie udalo to musialam dzis bo jutro juz moge urodzic (serio;-)

Gość gość
dlatego nie mam ani zasłon ani firan

Gość gość
"2-3x do roku pracy zaslony ale z was syfiary!!! wstyd!" Jestesmy dumne z Ciebie, bo Ty pierzesz co tydzień. Idź moze pralkę włącz, bo się nie wyrobisz z upranien wszystkiego. 🖐️

Gość gość
tez mi się wydaje , ze prac zaslony 3x w roku to za rzadko. nie przeszkadza wam kurz który się w nich zbiera?

Nie mam takich typowych zasłon, tylko rolety i coś pośredniego między zasłonami a firankami i piorę to jakieś 4 - 5 razy w roku. W każdym razie nie dziwi mnie, że ktoś pierz zasłony :)

Dekoracje okienne to nie tylko firanki, ale także zasłony oraz rolety. Sklep internetowy oferuje bogaty wybór zasłon w różnych wzorach, które z pewnością doskonale wkomponują się w wystrój mieszkania. Materiał zasłon i rolet posiada poziom przezroczystości i przepuszczalności światła. Pamiętaj o tym przy dobieraniu tkaniny, decydujesz wtedy również o jasności swojego pomieszczenia. Firany sklep internetowy http://www.veronatextil.pl/uslugi-dekoracje-okienne.html

Gość Ale to już było
Zasłony ciężko uprasować.Niech mąż zaniesie do magla.Jesteś w ciąży, niech mąż zacznie Ci pomagac

Gość gość
Ona już dawno urodziła he he