Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

Bóg się nie cieszy gdy do Kościoła przychodzi idiotka z Chichuachua !

Polecane posty

bo to świadczy o próżności!! chodzenie z Yorkami i Cziłałami :/ próżności i pustactwo Kościoł jest dla wszystkich ale nie dla takich idiotek i w niedziele palmową zdaje im się ,że to jest odpust? głupie pseudo barbie z twarzy pomarszczone 40 stki :/

Gość gośćula
jeżeli Bóg istnieje to w ogóle nie cieszy się z kościoła:)

cieszy się o ile : - kościoł ma skromny wystrój - jest miejscem kultu - jest miejscem do medytacji, skupienia i przeżyć filozoficzno -duchownych A kościoł nie jest miejscem do schadzek , do szukania dziewczyny/chłopaka czy do szpanowania ubraniami, mężem/ żoną / samochodem , dziećmi

Gość gośćula
ale obecny kościół niestety taki jest -rewia mody,plotkarstwo i rozrywka,moze 5% przychodzi z potrzeby duchowej,reszta bo co ludzie powiedzą i dla rozrywki i pokazania nowej kiecki,bo przecież siedząc całymi dniami w domu przy garach i dzieciach nie ma sie gdzie zaprezentowac nowej kiecy z wyprzedaży

11:04 niestety tak jest i dlatego nie mogę iść do Kościoła , a dzisiaj wybitnie - targ odpustowy przed wejściem, palemki, baloniki, jajka na wodę :/ paniusie odpicowane jak pod latarnie , faceci mają dumne miny, że z rana zak***sili, no coś okropnego, wolę iść do polnej kapliczki się modlic

Gość gość
w przeciwieństwie do takich nienawistnych, nawiedzonych jak ty pitopanterko Bóg Wszystkich rozumie, zna intencje, kocha więc nie osądzaj byś nie była osądzana .

Gość gośćula
ja mam kosciół vis a vis okna kuchennego więc mam pełen przegląd ,"uprzywilejowani" parkują na parkingu na plebani,niezły cyrk,fajnie mieszkać tak naprzeciw teatru za free,100% na żywo,zero reżyserki.

Bóg jest poważny i sprawiedliwy, nie lubi cyrków , nie tłumaczcie sobie że wszystko wam wybaczy bo to gdzieś wyczytaliście w ? w czym?? Bóg nie wybaczy gdy macie świadomość woli i decyzji a świadomie złe występki czynicie, to ksiądz wam może wybaczyć jak hipokrytkom, które biegają co tydzień do spowiedzi by się spowiadać z dupodajstwa i ch00jociągnictwa przedślubnego !!! próbuję was nawrócić, ale to jak kulą w płot :( opamiętajcie się póki nie jest za późno i poczytajcie Ewangelię zamiast pudelka

Gość gość
Bóg miłosierny jest szczególnie dla tych,którzy zajmują się grzechami i zaniedbaniami bliżnich o swoich zapominając.

ja jestem sługą Boga i Mu pomagam , chcę nawracać ludzi, moje grzechy to mój krzyż, chciałabym być Barankiem bez skazy, a grzesznicy to ludzie, którzy jeszcze nie wiedzą , że tego pragną, że pragną zbawienia, oni pragną picia co weekend, roochania i innych grzechów. Jak można pragnąć grzechów?

Gość gość
Pitopanterka jak upały nadejdą to schowaj bardziej cycki. i dłuższą spódnice i mniej opiętą noś