Gość gość Napisano Październik 19, 2018 Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2018 Ja chce kupić Electroluxa pure f9, przyda mi się taki pionowy odkurzacz bo nie mam jak zbierać kurzu z zakamarków i kątów. Widziałam go na media expert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 tylko pure f9!!!! prawdziwy harry potter wśród odkurzaczy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem robotem Napisano Listopad 1, 2018 TYLKO PURE F9 POLECAM SERDECZNIE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko prawda Napisano Luty 19, 2019 ja polecam robota automatycznego, mam Irobota Roomba, u mnie sprząta odkurzacz, ja mam fajrant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Millka Napisano Luty 19, 2019 1 godzinę temu, Gość tylko prawda napisał: ja polecam robota automatycznego, mam Irobota Roomba, u mnie sprząta odkurzacz, ja mam fajrant też mam roombę, mam 980 i jest super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kulka98 Napisano Październik 22, 2019 wg mnie teraz najbardziej opłaca się kupić robot sprzątający. irobot ma dobre, ja mam od kilku miesięcy taki i jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszka Napisano Październik 29, 2019 Dnia 22.10.2019 o 06:36, Gość Kulka98 napisał: wg mnie teraz najbardziej opłaca się kupić robot sprzątający. irobot ma dobre, ja mam od kilku miesięcy taki i jestem zadowolona. a jaki masz model? teraz na promocji w media markt będą przeceny i chciałabym kupić irobota... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaneczkaBiał Napisano Grudzień 17, 2019 u mnie klasyka workowy zilan. Marka może nie jest najbardziej znana jeszcze, ale kierowalismy sie głownie parametrami. 1200W za 100 zł w k-markcie to dobra cena jak na odkurzacz z taka mocą ssania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fifi Napisano Grudzień 20, 2019 Z mojej strony polecić mogę Zonder Base z Zeegmy. Kupiłam mamie na prezent, bo zepsuł jej się stary odkurzacz. Okazało się, że sprzęt całkiem fajny. Ja skuszona promocja kupiłam Sencora (jeszcze takiego workowego), ale jest kiepski i mam w planach też go wymienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Sierpień 30, 2020 Mnie poleciła sąsiadka odkurzacz Pure D8.2 SILENCE posiada zmywalny filtr Allergy Plus. Jest genialny i jestem z zakupu mega zadowolona. Jak na razie radzi sobie ze wszystkim, a sprzątanie nie jest już problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karaksa 0 Napisano Wrzesień 3, 2020 z bosha mi się fajnie sprawdza ale modelu nie znam, za to takie stojące są średnie no chyba ze z górnej półki to nie wiem, mój był za słaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Wrzesień 30, 2020 Jakie stojące masz na myśli ? Takie te pionowe odkurzacze? Ten Electrolux Pure D8.2 to zwykły odkurzacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foster 2 Napisano Sierpień 19, 2021 akurat rainbow i nie polecam za specjalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linkana 0 Napisano Sierpień 20, 2021 Z pionowych odkurzaczy bardzo dobrze sprawdza się Dreame V12, a z robotów sprzątających super jest Viomi V3 Max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Wrzesień 18, 2021 (edytowany) A z takich zwykłych odkurzaczy workowych lub bezworkowych co byście polecili? Edytowano Wrzesień 18, 2021 przez KKeira Szczególnie do dywanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach