Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Majster Heniek to dusi grosz który sie szkłem podciera

Polecane posty

Gość gość

Mój szef to straszny dusigrosz jestem pomocnikiem murarza i powiem tak w tej firmie jest 8 taczek z czego 2 nadają się do użytku reszta to złom spawane po 1000 razy jedna ma taką dziure że widać koło używa sie jej tylko do wożenia ciegieł pustaków itp. kiedyś specjalnie przebiłem w jednej z nich koło myślałem że on kupi nową taczke bo to straszny złom był kupił dętke najchetniej bym te złomowate taczki pocioł szlifierką ale nie ma kiedy i jak, wszystko widzi rączi kżywe w tych taczkach strasznie sie jeździ o te dwie dobre to robotnicy sie zawsze kłucą. Łopata czy szpadel nie wiem czy to można nazwać śipą i szpadlem jak sie złamie sztyl to na 100% jutro bedzie z ucietej gałęzi najcześciej orzecha. Ma 2 betonarki są OK jedna nie ma rączek w dyślu jak ją trzeba przestawić to zazwyczaj robie tak aby ktoś inny trzymał za dyśiel mówiłem o tych rączkach Heniowi ale macha ręką wszystko OK w jego mniemaniu. Wtyczki do kabli siłowych uuuuuuuuuu... tu trzeba mieć zawsze probówke ze sobą każdy kabel jest na krótko. Przedłużacze 220v trzeba uważać bo gniazda to takie pod tynkowe z tymi haczykami po bokach co jak sie kreci śrubką to sie rozwierają wiecie o co kaman. Winda dźwig chyba jednyna najbardziej udana rzecz Henia taka smoróba pamięta gierka trzeba dojść do wprawy aby linka nie spadywała z kółka a wystarczy dospawać płaskownik nad kółkami aby linka nie spadywała ale henio ma to w dup... i tylko krzyczy jak linka spadnie tyle lat już krzyczy nasz Henio eehhhh. Kiedyś rozklejił mu sie but roboczy na drugi dzień miał dwa inne tego roboczego i na drugiej nodze taki wojskowy pół sezonu tak przerobił i to jest majster szef który zatrudnia 12 a nawet wiecej ludzi. Czasami postawi wódke ale skromnie bo mu szkoda kasy a jak ktoś stawia to pił by wiadrami u cudze Heniowi to bardzo smakuje. Budujemy domy ale głównie przechowalnie zarabiam u niego 8zł na godzine jako pomocnik to dobrze czy źle????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować