Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smukły20

Młody szuka młodej, Warszawa

Polecane posty

Gość smukły20

Szukam młodej dziewczyny do niezobowiązujących spotkań w celu wzajemnego spełniania potrzeb, zachcianek, fantazji, bawienia się seksem. Spontanicznie, bez pośpiechu, na luzie, bez zobowiązań i w atmosferze czułości, namiętności, wzajemnego pożądania :) Uwielbiam długie namiętne pocałunki i pieszczenie kobiety języczkiem... Mam 20 lat, smukła sylwetkę, aktywnie uprawiam sport. Jestem otwarty na różne możliwości, jestem "elastyczny". Jeśli Cię zainteresowałem/masz jakieś pytania, zapraszam do kontaktu w celu wymiany zdjęć i dalszej korespondencji. Nie gryzę :) skczacefrytki@interia.pl

Gość brudnyanalnypiotr
gdybyś był przystojny albo chociaż fajny z charakteru to byś bez problemu znalazł jakąś samiczkę w realu :O

Gość smukly20
Nie twierdzę, że jestem "przystojny" albo "fajny z charakteru", bo to każda dziewczyna sama osądzi, ale nie zawsze tak jest, że "przystojni i fajni" bezproblemowo znajdują "samiczki" jak to ująłeś. Jest wiele innych czynników i okoliczności, upraszcza Pan sprawę. Zresztą, nie rozumiem, czemu mają służyć takie wpisy. Nic pan o mnie nie wie, ale już komentuje i wydaje sądy.

Gość smukly20
podbijam