Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnywrazliwy

Poszukuję miłości (kobiety)

Polecane posty

Witam. Niemal od urodzenia jestem nieśmiałym osobnikiem, w związku z czym nie potrafię sobie "pomóc" w życiu realnym. Pomyślałem więc, że może dobrze byłoby założyć tu temat, a nóż pojawi się jakaś miła kobieta, z którą będzie można popisać, może nawet się poznać :) Adam jestem, obecnie student informatyki, 21 lat. Śląsk. Jestem osobą zbyt wrażliwą, mam głębokie życie wewnętrzne oraz jestem introwertykiem. Nie lubię tłocznych miejsc, imprez i alkoholu. Wolę spokój, wręcz samotność (najlepiej z partnerką...). Chciałbym wreszcie spróbować kolacji przy świecach w blasku gwiazd z cichą muzyką. Oraz wspólnego oglądania.. zorzy polarnej :) (zachód słońca też może być). Poszukuję kobiety raczej wrażliwej, spokojnej. Nieśmiałej :) Najlepiej ze Śląska. Wiek nie ma znaczenia. Spotkam tu taką? Mail: adamek141@vp.pl http://i.imgur.com/m6hjfIM.jpg

Gość gość
to zależy czy lubisz stare pomarszczone cipki lol

Gość gość
sorry, ale ja z kafetarianami na priv nie przechodzę, w jednym się zakochałam bez wzajemności, także ja odpadam

Gość gość
jeszcze 5 zaloz takich samych tematow swoja droga co jest z toba nie tak?:D

Gość gość
To zapisz się na siłownię, basen, kurs tańca, szachy, wędkowanie gotowanie, szydełkowanie, czy co tam chcesz.

Gość gość
Tu PRAWDZIWEJ miłosci nie znajdziesz. Szkoda Twojego czasu samotny romantyku.