Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie mnie nie wkurza ze kobiety patrza na kase bo to jest

Polecane posty

Gość gość

Normalne kobieta potrzebuje poczucia bezpieczenstwa a w naszym swiecie bezpieczenstwo = pieniadze! Jestes glodny? Pieniadze chcesz byc zdrowy? Pieniadze Chcesz miec gdzie mieszkac? Pieniadze chcesz miec co na siebie wlozyc? Pieniadze oczywiscie nie tylko o posiadanie pieniedzy chodzi ale rowniez o sklonnosc do dzielenia sie nimi. I kobiety placa nam za te poczucie bezpieczenstwa pieniedzmi to co mnie natomiast wqrwia to fakt ze probuja byc cwane i wykupic sobie te poczucie bezpieczenstwa od kilku facetow na raz klamiac i zdradzajac kazdego z nich! Na to mojej zgody nie ma! Albo bede pierwszym i jedynym albo zadnym!

Gość gość
miej wyj****e na kobiety. z******* zawsze się cos trafi a na stale? po co Ci to?

Gość gość
No chociaz by po to ze dziecko do prawidlowego rozwoju potrzebuje obojga rodzicow bo pozniej rosna np pedaly albo tranzystory

Gość gość
a homoseksualiści to nienormalni ludzie?

Gość gość
A co moze normalni?

Gość gość
sa wrażliwi, uzdolnieni , lepsi od tych hetero zboczencow zwyrodnialców co dziecmi przez okna rzucaja

Gość gość
Hahaha zwlaszcza any warhole ktory mial 72 iq :P

Gość gość
Homosie nie rzucaja tylko dla tego ze z pewnych biologicznych powodow nie moga miec dzieci :P

Gość gość
Sorka kobiety "placa" za poczucie bezpieczenstwa nie pieniedzmi tylko tylkiem bo jak jest kasa to i przyszlosc ewentualnego potomka i tej kobiety jest pewna