Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuję mi Ciebie

Polecane posty

Gość gość

Brakuje mi Twojego uśmiechu, tych chwil wspólnie spędzanych, tych chwil wspólnie prześmianych. Och jak chciałabym, abyś był teraz obok i mnie przytulił i pocałował. Wypić wspólnie piwo i oglądnąć film. Razem bez żadnych ekscesów :/ Ale ty już chyba kogoś masz, bo tak zamilkłeś, nie liczyłam się kompletnie dla Ciebie, skoro tak łatwo zapomniałeś i nie odezwę się pierwsza, bo czuję, że tego nie chcesz :/

Gość gość
s********j kretynie :D nie masz odwagi sie przedstawic?jesteś bidny

Gość gość
masz rację :D nie liczyłaś się kompletnie, mam kogoś i nie odzywaj się bo się kompromitujesz 🖐️

Gość gość
mam 23 lata i znasz mnie , tyle wystarczy

Gość gość
14:31 Jakie masz inicjały? Podaj chociaż pierwszą literkę swojego imienia :P

Gość gość
na tak durne temaciki rzucane w przestrzen nie ma tu miejsca ! spamujemy !

Gość gość
Spammmmmmmmmmmmm pam pam pam nanananananananananana

Gość gość
Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweBrakuję mi Ciebie Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Brakuję mi Ciebie gość dziś Brakuje mi Twojego uśmiechu, tych chwil wspólnie spędzanych, tych chwil wspólnie prześmianych. Och jak chciałabym, abyś był teraz obok i mnie przytulił i pocałował. Wypić wspólnie piwo i oglądnąć film. Razem bez żadnych ekscesów :/ Ale ty już chyba kogoś masz, bo tak zamilkłeś, nie liczyłam się kompletnie dla Ciebie, skoro tak łatwo zapomniałeś i nie odezwę się pierwsza, bo czuję, że tego nie chcesz :/ gość dziś s********j kretynie smiech.gif nie masz odwagi sie przedstawic?jesteś bidny gość dziś masz rację smiech.gif nie liczyłaś się kompletnie, mam kogoś i nie odzywaj się bo się kompromitujesz lapka.gif gość dziś mam 23 lata i znasz mnie , tyle wystarczy gość dziś 14:31 Jakie masz inicjały? Podaj chociaż pierwszą literkę swojego imienia jezyk.gif gość dziś na tak durne temaciki rzucane w przestrzen nie ma tu miejsca ! spamujemy ! Inne tematy z tej kategorii Co za te 2 lata??? jak poderwac mezczyzne POMOZCIE gość dziś Spammmmmmmmmmmmm pam pam pam nananananananananan

Gość gość
Pogubiłam się, jest mi teraz smutno i źle, chodź przytul mnie jestem w Warszawie tu zawsze byłam i na Ciebie czekałam, wróć do mnie :/

Gość gość
żałosna materialistka nadrabiająca intelekt ciałkiem. fałsz i obłuda cieknie po twoim policzku, czy to łzy? nie, no. z tego wyrosłaś. już wszystko wiem :)

Gość gość
ah noastalgia coś komicznie niewyrażalne, zgodzisz się ze mną? przypomnisz sobie co nieco? dlaczego tak zrobiłem? ale te moje oczy, no, no.