Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czytaliście jaka ta zamordowana Wiktoria 15 lat była wariatka ?

Polecane posty

Gość gość

zamordowana i wrzucona do szamba czytaliście jaka była zwariowana ? no niezła agentka

Gość er23412
a co o niej piszą?

Gość gość
normalnie w szoku jestem , 15 lat dziewucha , zmieniała szkoły , zadawała się z facetami i jeszcze 2 lata temu pobiła dziewczynę za to że przytuliła się z jej chłopakiem no to licząc miała wtedy 13 lat mnóstwo konfliktów z rówieśnikami gdzie ludzie na forach wygrzebują z portali święta nie była

Gość gość
nic nie wiem

Gość gość
według ciebie autorko to był powód to tego, żeby ja zabić? 90% bachorow jest taka, bo rodzice są zajeci swoimi przyjemnościami zamiast zająć się wychowywaniem dziecka

Gość gość
i jeszcze na fb pisała że chodzi gdzieś tam, na lodowisko bo tam fajne ciacha żonaci i jeden był żonaty z dzieckiem i miał fajny uśmiech i mnóstwo takich jej kontrowersyjnych wypowiedzi cała ona była kontrowersyjna i w końcu ktoś ją za/je/bał życie

Gość gość
ma jeszcze fejsa ?

Gość gość
wariatka ? 16 lat ? to chyba dość naturalne w tym wieku :) która z was która "rzuciła tu kamieniem " była aniołem z aureolą nad głową ? bo ja nie przypominam sobie żebym taka była :) byłam młoda , zachowania w tym wieku normalne aczkowliek niezbyt tolerowane , kwestia rodziny w domu ...a może ktoś pochwali się niemalże idealną rodziną w domu? ja taką się pochwalić nie mogę grunt to zasady ! wiedzieć gdzie są granice ! wszystkiego co robimy ! jak ktoś ich nie ma , to i w wieku 35lat pozostaje zerem

Gość gość
Niby skąd te informacje? Pewnie jak zwykle ploty i hejterzy internetowi, żerujący na czyjejś tragedii.

Gość gość
1. to chamstwo oczerniać i mówic źle o zmarłej osobie 2. żaden powód nie jest dobry by kogoś zabic, chyba że śmierć za śmierć ona nikogo nie zabiła 3. żonki niech trzymają mężusiów krótko skoro są zazdrosne o nich tak bardzo , albo niech chodzą razem na lodowisko

Gość gość
ale nikt nie mówi że została słusznie zabita, niektóre baby to takie tępe są że nie dziwię się że w necie piszą że kafeteria to kumulacja babskiej głupoty to są podane przykłady jej kontrowersyjnego charakteru, sposobu bycia, biła koleżanki, zmieniała szkoły, miała chłopaków , burzliwe życie , wojowała sporo i tu pada podejrzenie że ktoś ze środowiska , szkolnego, towarzyskiego ją po prostu zarypał bo miał porachunki , zresztą dziewczyna 175 cm wzrostu więc ktoś może to zaplanował

Gość gość
ja bym takiej dziewczynie na pewno nie dała rady, prędzej ona by mnie pogoniła więc facet a jeśli dziewczyna to z narzedziem, zresztą wieka szamba nie mogła ponoć odsunąć jedna osoba może ktoś się zorganizował

Gość gość
Kumulacją głupoty to jest co najwyżej łykanie jak pelikan niesprawdzonych informacji, właściwie nie wiadomo skąd, na temat zmarłej osoby, która nawet nie mogłaby się bronić wobec zarzutów, więc przestań pieprzyć farmazony.

Gość gość
jak zmyślone jak to jest napisane na jej profilu , na ask opisuje jak pobiła koleżankę o nazwisku buczyńska o żonatych ciachach pisze na fb jakie niesprawdzone ? tego jest więcej jeszcze

Gość gość
175 cm? to wyznacznik siły ? mój chłopak ma 175 cm i bije się lepiej niż mój ex który miał 190 cm

Gość gość
dajcie linki do aska i fboka. lub inf jak znaleść

Gość gość
znalazłam jej aska i przeczytałam o tej "bójce" - wielki mi problem, gówniary tak mają, kłócą się o pierdoły itp. to normalne w tym wieku :o

Gość gość
jakby się interesowała nauka to by szkół nie zmieniała jestem tolerancyjna i wiem, owszem można szkołę średnia zmienić, zdarza się ale żeby gimnazja zmieniać czy podstawówkę to jest paranoja i w tej zmienionej piszą że tez miała problemy z rówiesnikami w głowie chlopaki, romanse, podrywanie, ciacha na to miała jeszcze czas a juz tak sie zaangazowała w jakieś relacje damsko-męskie, damsko-damskie rywalizacja nieszczęście że trafiła na kogoś kto ma cos z głową i zrealizował swoje zamierzenia wobec niej

Gość gość
"Na to miała jeszcze czas" - i co z tego? Prawda jest taka, że młodzież zaczyna się interesować płcią przeciwną już nawet właśnie w wieku 13 - 15 lat, takie pierwsze szczenięce "chodzenie". Poczytaj sobie na forach młodzieżowych, ile to dzieciaków w tym wieku opisuje swoje pierwsze "problemy miłosne" ^^ to takie niewinne i naiwne jeszcze "miłostki", o ile w ogóle można to tak nazwać, ale są. A nasze (dorosłych) zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni. A co do tego, że napisała o przystojniaku żonatym, to też rozdmuchiwanie problemu - przecież widzimy wokół różnych ludzi i podobają się nam - czy to od razy znaczy, że planujemy ich uwieść czy coś? Bez przesady...

Gość gość
No byla gimbusem, widac po jej wpisach na fb, ze uwazala sie juz za dorosla. Pewnie zadala sie ze starszymi i tak to sie skonczylo :( Szkoda bo mloda, mogla jeszcze zmadrzec.

Gość gość
matka ją bardzo dobrze znała bo powiedziała że ta bestia to nie była przypadkowa osoba tylko znała jej córkę miejscowośc mała, wszyscy się znali i nikt tzw nieznajomy zboczeniec jej nie zabił tylko ktoś ze środowiska kto miał z nią starcia i jej matka to wie może chłopak, może dziewczyna niewiadomo

Gość gość
jak ja znalezc na fb albo asku?

Gość gość
jej profil na fb jest juz przerobiony na upamietniajacy

Gość gość
jak taka byla to bardzo jej tak dobrze. i tak nic by z niej nie bylo.

Gość gość
ONA BYLA ZGWALCONA CZY NIE??CZY TYLKO NAGA??

Gość gość
Ludzie wszędzie teorii spiskowych szukają. Czy to znaczy, że jeżeli ja lubię Ojca Chrzestnego to podloze mojej koleżance głowę konia? Bez sensu. Poza tym duzo nastolatkow lubi mangę i anime.

Gość gość
do gość 2015.03.29 nie pieprz, że 90 % jest tak niewychowanych dzieci, najgorzej niewychowane to są te wielodzietne

Gość gość
żal mi jej rodziny

Gość gość
nawet jeśli było z niej jak piszecie niezłe ziółko to ten kto ją zabił był super hiper mego ziołem i tu bardziej jest o czym gadać niż to że ktoś zmieniał chłopaków czy szkoły

Gość gość
ja sobie nie wyobrażam żeby dziewczyna i to w dodatku 15 letnia szła sama przez las wieczorem tym bardziej jak wczoraj pokazywali to jest polna droga w gąszczu bez oświetlenia między krzakami, drzewami i zaroślami a wczesniej myślałam że to alejka z latarniami gdzie chodzą ludzie nie mogę tego pojąć , nawet gdyby moja córka miała 20 lat to mąż by po nia pojechał czy poszedł a ta sama przez ciemny las ?