Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Cię

Polecane posty

Gość gość

Spotykałeś się w jednym czasie ze mną i z tamtą. Okłamywałeś i mnie i ją i jeszcze kto wie kogo tam. Pewnie jest trzecia, o której nie wiedziałam. Nie zbliżaj się do mnie! Nie chcę Cię znać! Ku/rwa mać!!

Gość gość
i po co to debilko piszesz, chcesz go wzruszyć? :D

Gość gość
dobrze ci tak puszczalska sz/mato

Gość gość
takiego *****cza wysadzić w powietrze :D , glupie baby ,bierzecie niedojrzałych księzy i innych frajerów pozniej macie :D,:))

Gość ja Cię p
dziś jest trzecia ,a ty spadaj ! znudziłaś sie!

Gość gość
hehehehehe

Gość gość
Puszczalska szmato? On był moim pierwszym zrobiłam to z miłości, kochałam go, a on mnie wykorzystał wmawiał mi czułe słówka i jak bardzo mnie kocha itp. Udawał zakochanego i wykorzystał to, że byłam w nim mocno zakochana. Zranił mnie, a ja głupia byłam mu wierna. Więc nie wyzywaj mnie od puszczalskich

Gość gość
Żaden facet nie jest wart Twoich łez pamiętaj o tym i nie marnuj ich na żadnego, bo ten dla którego warto je marnować nigdy nie sprawi, że poleci Ci choćby jedna łza. Pamiętaj o tym!

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweNienawidzę Cię Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nienawidzę Cię gość dziś Spotykałeś się w jednym czasie ze mną i z tamtą. Okłamywałeś i mnie i ją i jeszcze kto wie kogo tam. Pewnie jest trzecia, o której nie wiedziałam. Nie zbliżaj się do mnie! Nie chcę Cię znać! Ku/rwa mać!! gość dziś i po co to debilko piszesz, chcesz go wzruszyć? smiech.gif gość dziś dobrze ci tak puszczalska sz/mato gość dziś takiego *****cza wysadzić w powietrze smiech.gif , glupie baby ,bierzecie niedojrzałych księzy i innych frajerów pozniej macie smiech.gif ,usmiech.gif ja Cię p dziś dziś jest trzecia ,a ty spadaj ! znudziłaś sie! gość dziś hehehehehe gość dziś Puszczalska szmato? On był moim pierwszym zrobiłam to z miłości, kochałam go, a on mnie wykorzystał wmawiał mi czułe słówka i jak bardzo mnie kocha itp. Udawał zakochanego i wykorzystał to, że byłam w nim mocno zakochana. Zranił mnie, a ja głupia byłam mu wierna. Więc nie wyzywaj mnie od puszczalskich Inne tematy z tej kategorii pisanie nie gadanie Wielki dylemat gość dziś Żaden facet nie jest wart Twoich łez pamiętaj o tym i nie marnuj ich na żadnego, bo ten dla którego warto je marnować nigdy nie sprawi, że poleci Ci choćb

Gość gość
szmata, ścierwo, suka :D tylko zwykła kórew pluje na aniołka, który wyprowadził cię z dziewictwa, niewdzięcznica :)

Gość gość
Ja chciałam do ślubu dotrzymać jako dziewica, ale on mi tak namotał w głowie, tak mną zakręcił, że dałam mu to co chciał. I nie jestem szmatą!

Gość gość
16:02 Nienawidzę Cię!!!

Gość gość Delikatna
16:24-strzał w 10tkę,to ŚWIĘTA PRAWDA!

Gość gość
w d***e z zimnymi szmaciskami męskimi dzi