Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowkaaa

Znak zodiaku bliźnięta

Polecane posty

Gość gosciowkaaa

Cześć bliźniaki, czy Wy też macie dwubiegunowy charakter? Ogólnie jestem lubiana, jak jestem wśród ludzi, to jestem żywiołowa, mam fajne poczucie humoru i ogólnie wszyscy mnie lubią. Ale jak już przyjdzie mi być samej w domu, to nikt by nie pomyślał, że potrafię tak bardzo zamulić, nie mieć siły do działania. A później znów gdzieś wyjdę i mogę góry przenosić. Na początku znajomości ludzie myślą, że jestem bardzo zorganizowana, ułożona, a nawet nieśmiała, by później zupełnie zmienić zdanie na mój temat. Taki człowiek zagadka. Jestem ciekawa, jak to jest z Wami :)

Gość gość
najgorszy znak zodiaku. dwulicowce. znam 5osób z pod tego znaku,nie zadaję się już z nimi.jak coś chcą to milutkie...

Gość gość
Bzdura, że dwulicowe. Jeśli tak mamy patrzeć, to każdy ma jakieś dwa oblicza i nigdy nie pokazuje wszystkim wszędzie całego siebie. Bliźnięta po prostu trzeba dobrze poznać i zrozumieć, i o ile na to pozwolą. Ja jestem spod tego znaku i mało komu pozwalam zajrzeć w głąb mojej osobowości.

u mnie to raczej nie dwubiegunowość co aplitudowość i to w każdym aspekcie.

Gość gość
Straszne dwulicowce. Znam trzy kobiety, kazda jedna dala mi popalic, najokropniejszy znak. Maja kilka twarzy bardzo zlych i jedna dobra na pokaz

dwulicowi to są ludzie, którzy obgadują innych na forach internetowych

zamiast powiedzieć tym ludziom wprost co o nich myślą;) dodatkowo może to świadczyć o tchórzostwie ew o utrzymywaniu kontaktu dla zysku:) jakże wiele mozna powiedzieć o człowieku nie znając jego znaku zodiaku:classic_cool: Już z litości nie wspomniałem o kretynizmie

Gość gość
cos w tym jest, jestem spod tego znaku i mam pograniczne zaburzenia osobowosci

Gość gość
No właśnie - dlaczego pozwalacie tylko niektórym poznać waszą osobowość? Dlaczego ciągła gra? Stąd padają zarzuty o fałszywość, aktorstwo itp. Szczęście w nieszczęściu zawsze trafiam na bliźnięta. Moja pierwsza dziewczyna była spod znaku bliźniąt. Zakończyło się fatalnie. Kolejna dziewczyną, która mnie podrywała w szkole okazała się być bliźniaczką. Nic z tego nie wyszło, ale została nam znajomość, do tej pory utrzymujemy kontakt. Nagle pojawiła się dziewczyna, która zauroczyła mnie pięknym spojrzeniem i uśmiechem (Bliźnięta mają często piękne oczy), uśmiechnąłem się i zagadałem. Już byłem zauroczony (jestem bardzo kochliwy), ale entuzjazm ostygł jak powiedziała mi, że ma kogoś na oku. Jak to z Wami jest? Z wami kobietami bliźniaczkami. Nigdy tego nie zrozumiem, jakie Wy NAPRAWDĘ jesteście.

Gość gość
To normalne, że ludzie zachowują się adekwatnie do sytuacji. Swoje "prawdziwe ja" pokazują tylko bliskim. Sama nie jestem bliźniakiem, mój narzeczony jest i dobrze wychodzi na tej "grze" ;)