Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupię tanio dobry i ładny garnitur

Polecane posty

Gość Michał

Widzę, że tutaj każdy chwali Vizarro za te najtańsze garnitury (w sumie się nie dziwię, bo sam mam taki stamtąd :D), to pomyślałem, że może warto trochę z drugiej strony wspomnieć - mają też naprawdę genialne garnitury z wyższej półki, takie za kilka tysięcy złotych. Mój wujek kiedyś poprosił mnie żebym go zabrał do jakiegoś sklepu z garniturami, bo potrzebuje czegoś świeższego na imprezę rodzinną. Nie spodziewałem się, że wujek zapyta o garniaka w okolicach 5 tysięcy, ale potem wytłumaczył mi, ze kupuje taki raz na kilka długich lat i nie musi się martwić niczym, bo jakość materiału jest tak dobra, że po kilku latach nadal wygląda świetnie. Także macie spojrzenie z drugiej strony na Vizarro - mają pełny przekrój asortymentu. Ja jednak na razie zostanę przy tych tańszych modelach, bo mój portfel by tego nie wytrzymał :D

Gość Damian

Tylko Pako Lorente, garnitury sa najlepsze. warto zainwestowac, ja potrzebowalem na slub brata , poprzedni miałem już zbyt długo i był mało modny, nie żałuję że nowy kupiłem z Pako, polecam wszystkim

Najlepiej w sieci, w razie czego zawsze można wymienic na inny rozmiar. Polecam to miejsce

https://sklep.dastan.pl/pol_m_Garnitury-237.html

W sklepie powinni doradzić co wybrać. 

Ciemne kolory sprawdzą się najlepiej. Czarny, szary i granatowy można określić jako ślubne pewniaki. Niektórzy wybierają jasne kolory, jednak pasują one jedynie na letnie wesela w ogrodzie i moim zdaniem wyglądają mniej elegancko od ciemnych.  Należy zaznaczyć, że jeżeli decydujecie się na smoking (czarny garnitur z atłasowymi lub jedwabnymi klapami w marynarce oraz jedwabnym, bądź atłasowym lampasem w spodniach) to jest to strój typowo wieczorowy. Tak wieć prawdopodobnie nałożycie go raz 😉

Moim zdaniem lepiej jest postawić na coś co będzie służyło dłużej. 

Gość Daria

W Pako Lorente mają swietne koszule jakosciowo i wizualnie. Polecam;)

Dobry garnitur rzadko jest tani, zwłaszcza jeśli jego właściciel jest nietypowych rozmiarów. Dlatego najlepiej zainwestować w model szyty na miarę, bardzo dobre garnitury szyją w Hegg - wykonują dokładne pomiary, maja dobrych krawców, do tego garnitur jest ze świetnych materiałów 🙂