Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmarrra

VitaSlim Proactive HIT NA ODCHUDZANIE Prawda czy fałsz ?

Polecane posty

Gość gość
Obejrzyjcie na YouTube filmiki ,jaka to wielka ściema

Gość gość Asia
Witam, stosowałam to niby "cudo" przez 2 miesiące i powiem tyle... jedna wielka ściema. Nie dość, że oszukują, naciągają na kasę i obiecują cudowne efekty to jeszcze kompletny brak kontaktu. Zamówiłam 2 opakowania, przez błąd systemu nie zaczytał się adres dostawy, w związku z czym zadzwonili do mnie. Podczas zamówienia internetowego otrzymałam wiadomość, że przy zakupie 2 opakowań trzecie otrzymam gratis. Byłam tak naiwna, że Pan, który do mnie zadzwonił i zaproponował mi jeszcze jedno opakowanie za pół ceny (niby ostatnie na magazynie mu zostało) otrzymał ode mnie zgodę za dołożenie tego opakowania do mojego zamówienia. W związku z czym powinnam otrzymać 4 opakowania. Paczka przyszła po tygodniu, jednak w niej znalazłam tylko 3 opakowania. Zadzwoniłam z zapytaniem co się stało, że zamówienie się nie zgadza, zostałam odesłana na telefon reklamacyjny, gdzie minuta połączenia kosztuje... o zgrozo... 10zł. Oczywiście, jak tylko usłyszałam komunikat o opłacie, od razu się rozłączyłam, tak się robić nie dam. Zadzwoniłam ponownie na normalny numer, wysłałam maila reklamacyjnego i do dzisiaj brak odpowiedzi... już ponad 2 miesiące. To tyle w temacie funkcjonowania firmy. Cóż powiem o tabletkach... nie dajcie się oszukać tak jak ja, głupia liczyłam na cudowny środek, który pomoże mi zrzucić te kilogramy, z którymi nie mogę sobie poradzić po dwóch ciążach. Poszłam do dietetyka i efekty są już po dwóch tygodniach (prawidłowo kilogram na tydzień), bez faszerowania się tabletkami, które uwierzcie mi, nie działają. Po dwóch miesiącach zero efektów. Szkoda, że nie mogę ćwiczyć, z uwagi na chore kolano, bo jestem pewna, że szybciej uzyskałabym pożądane efekty.

Gość gość
Szkoda , że wczoraj nie oglądałaś w tv , ''Ekspres reporterów "'. Tam był reportaż o tym , jacy to oszuści.

Gość gość
Moi drodzy to jest jedno wielkie oszustwo.Bardzo uważnie przyglądam się tej sprawie i jestem zaskoczona jak nasze polskie kobiety są naiwne.Z oszustwami dotyczącymi vita slim zgłosiło się do mnie wiele kobiet.Konsultanci pracujący w Vita Slim to zwykli ludzie ,nie żadni lekarze ich wiedza na temat odchudzania czy diety jest żadna.A ten certyfikat to kolejne kłamstwo.Zresztą przeciwko nim toczy się postępowanie w prokuraturze i pewnie na tym się nie skończy.Mimo tych oszustw nie zaprzestają swojej działalności ale do czasu.Kobiety zrozumcie nie ma cudownych środków na odchudzanie .Chcecie schudnąć musicie włożyć w to wysiłek .Tracicie pieniądze,zamiast przeczytać czy faktycznie ten certyfikat jest wystawiony przez jakąś instytucje i czy będziecie mogli liczyć na zwrot pieniędzy.

Gość Sławek1234
Oszuści i naciągacze! Mnie nic nie pomogło a jak napisałem o zwrot pieniędzy to list wrócił z powrotem, nikt nie odbiera poczty!!!! Przestrzegam ni kupować od oszustów!!!!

Gość gość
UWAGA!!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego, który odpowiada za sprzedaż produktu SLIMCEA i jego firmy takie jak Estinity Wiesława Kaszubska, Biocare, MPM Entertainment LLC, Whitetime Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), Hamilton Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@w arszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy dodatkowo niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, vitalash, VITA SLIM, Whitetime, beverly smile, thermasin, liverine detox, Foreverslim, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, VENOSIN, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra i szereg innych...!

Gość gość
http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136157,17991799,_Najmlodszy_polski_milioner__ma_jeszcze_wieksze_klopoty_.html " W związku z uzasadnionym podejrzeniem popełnienia przestępstwa skierowaliśmy do prokuratury stosowne zawiadomienia, w którym wskazaliśmy konkretnych poszkodowanych konsumentów - mówi Maciej Chmielowski z Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Zawiadomienia dotyczą wyłudzenia oraz naruszenia przepisów o prawach konsumenta, a konkretnie - niepodawania w reklamach i sklepie internetowym danych firmy oferującej suplement na odchudzanie VitaSlim Proactive - najnowszy produkt Piotra K."

Gość PAWEŁ 80
Nie wiem ale jak zamówiłem to byłem w szoku bo piszą że w 4 tygodnie schudniesz 17 kg ale nie mówią że trzeba na 4 tygodnie to kupić 4 opakowania za łączną kwotę 384zł więc to chyba nie ma sensu bo wydam 400 a może pare kilo schudnę a nie 17. NIE POLECAM

Gość PAWEŁ 80
Nie wiem ale jak zamówiłem to byłem w szoku bo piszą że w 4 tygodnie schudniesz 17 kg ale nie mówią że trzeba na 4 tygodnie to kupić 4 opakowania za łączną kwotę 384zł więc to chyba nie ma sensu bo wydam 400 a może pare kilo schudnę a nie 17. NIE POLECAM

Gość gość
Na mnie lepiej zadziałał suplement diety therm line, tutaj możecie o nim trochę poczytać http://www.e-odchudzanie.com.pl/therm-line-forte.html, schudłam dzięki niemu już 8kg i walczę dalej, dodatkowo po konsultacji z lekarzem nie było żadnych przeciwwskazań do stosowania suplementu. Polecam.

Gość gość
tylko totalny zjeb jest w stanie kupić coś takiego jak ten "produkt",nie dziwię się że w tym kraju jest tak źle skoro tu tacy debile mieszkają.

Gość gra0304
Fałsz , fałsz i jeszcze raz fałsz. Dostałam dwa opakowania i niestety nic nie schudłam. Błonnika ani książki też nie było. Właśnie zapakowałam przesyłkę i ją jutro odeśle. Ciekawe czy otrzymam zwrot kasy. Nie dajcie się nabrać

Gość gośćjack
ODAJCIE zlodzieje kase za preparat i telefon jak sie kce reklamacje to koszt 7zl zaminu to jest blef

Gość gośćWiola
Mi to niestety nie pomogło. Ale znalazłam coś dla siebie na stronie www.acetomale.pl Szybko i skutecznie działają! Polecam

Gość gość
aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony! :o

Gość gośćlloo
Acetomale naprawdę działa bo ja i kilka moich koleżanek próbowałyśmy. A czy moja poprzedniczka przynajmniej próbowała? Ja schudłam już kilka kilogramów więc widzę, że te tabletki działają. Radzę więc spróbować a nie pisać takich opinii o produkcie. O działaniu tabletek można poczytać na stronie producenta www.acetomale.pl

Gość karou
Fałsz! Mi pomagają jedynie tabletki Acetomale dostępne na stronie www.acetomale.pl

Gość takagosia
Mi pomogły tylko tabletki ze strony www.acetomale.pl A próbowałam już naprawdę wieeeeelu i nic. Więc polecam :)

Gość gość
aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!aceto GÓÓÓOWNO!!! Następny naciągacz pierewolony!

Serio ktoś schudł po tym specyfiku? Ja tylko przytyłam 3kg i miałam większy apetyt. Właśnie szukam innego, myślę nad African Mango. Czy ktoś stosował afrykańskie mango? Słyszałam, że jest to jeden z lepszych suplementów na rynku.

Gość gość
e tam. pic na wodę. jak chcesz naprawdę schudnąc to polecam ten specyfik http://nplink.net/fYjR8Xxm Sama biorę i naprawdę efekty są super :)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość marika
Vita slim na mnie nie działa, mogłam brać tabletki jak cukierki i waga drgnęła...ale w górę. Planuję zamówić African Mango na bazie afrykańskiego mango. Czy ktoś o tym słyszał?

Gość gość
SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony! SRAAAAAAAngo!!! Następny naciągacz pierewolony!

Gość marlena19878
UWAGA! UWAGA! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra K. i jego firmy takie jak Estinity Wiesława Kaszubska, Biocare, MPM Entertainment LLC, Whitetime Proffesional Distribution LLC, Hamilton Group Limited, Eb cosmetics i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi K. Zgłaszajcie się bezpośrednio do prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy dodatkowo niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK Produkty sprzedawane przez Piotra K. to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain i szereg innych UWAGA! http://zbiornik-tv.xx.pl UWAGA!

Gość gość
myślicie że ktoś wam uwierzy że schudliscie? TO SCIEMA