Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przyjaciółka mówi że zagłosuje na Mariana Kowalskiego

Polecane posty

Gość gość

a ja chciałam na Kukiza. A teraz to już sama nie wiem. A jak wy polecacie?

Gość gość
na tego kibola z ONRu? :o boże... naród schodzi na psy

Gość gość
To nie żaden Kibol.... Świat schodzi na psy że ludzie dają się tak ogłupiać. On trenował kulturystyke kiedyś. Temu tak wygląda.

Gość gość
hahahaha ale sprany trzeba mieć łeb żeby takie bzdury pisać :D Tak tak Marian robi zadymy :P Do autorki: Twoja Przyjaciółka bardzo dobrze robi - ja tez glosuje na Niego :)

Gość gośćkim
Zaglosuje na Kukiza bo : - po pierwsze, ma dochody wieksze z muzyki i dopchanie sie do koryta nie jest dla niego rzecza istotna, wrecz traci na wizerunku - wykazuje rozsadek a nie idowa histerie, cyt ,,- Jeśli miałbym do wyboru z jednej strony dawnego komucha, ateistę, ale dobrego człowieka i fachowca, a z drugiej prawicowca, katolika, ale szubrawca - wybrałbym komucha.'' - mowi glosno o tym co ludzie sadza - nie widze innego bezpartyjnego kandydata z szanasa na zawalczenie - dosc mam pseudo tematow aborcji, smolenska czy innego g..wna kiedy sprawa zasadnicza jest wyzywienie rodziny i godne zycie

Gość gość
dziś żałosny jesteś, sam ten temat założyłeś i próbujesz lansować tutaj tego faszystowskiego kibola, całe to wasze środowisko jest już dawno spalone jak sie zaczęliście identyfikować z tymi zadymiarzami i kibolami wszystko widzę, co gdzie piszesz... :classic_cool:

Gość gość
kto normalny czyta bzdety wybiórczej? :O

Gość gość
Chcę zmienić ustrój państwa - zapowiadał w Ciechocinku Paweł Kukiz, niezależny kandydat na prezydenta RP polecam sie zapoznac i myslec samodzielnie

Gość gość
Nie ważne kto. Czy to Kukiz, Kowalski, Korwin, Wilk czy Braun... Każdy z nich jest warty głosu, ale nikt więcej.

Gość gość
On trenował kulturystyke kiedyś. Temu tak wygląda. znaczy z ryja taki tępy... no to pech ze mu sie tak cwiczenia na pysk rzuciły

Gość gość
Ja jestem za Korwinem od czasu kiedy komuna padła, tylko zawsze jakieś służby rządowo-komusze rozwiercają mu od środka partię, ten koleś walczy z komunistami od kilkudziesięciu lat, a ludzie i tak wolą głosować na komunistyczno-socjalistycznych gnoi z pisu sld czy po którzy rozkradają nasz kraj. Może wreszcie do władzy dojdzie prawdziwa prawica, ale komuchy im na to nie pozwolą :o to jest najgorsze, te fałszowane sondaże tak samo, oni wiedzą, że jak ludziom pokażą że po ma 40% to głąby też tak pójdą zagłosować i stwierdzą, że po co oddawać głos na KoRwin czy r'u'c'h' narodowy skoro wg sondaży mają od 1-5 %, a tak naprawdę mają pewnie 15-20, ale sondażownie specjalnie obniżają, CBOS jest w rękach platformy, głównym dowodzącym Kopaczowa, taki jest statut tego badziewia, powinien być bezwzględny zakaz publikowania jakichkolwiek sondaży, wtedy ludzie głosowaliby tak jak myślą, nie zastanawiając się nad tym czy warto oddać głos na małą partię czy też nie, bo by nie wiedzieli która jest mała bo propagandy przestałaby im wciskać sfałszowane sondaże

Gość gość
Nie ważne jak wygląda (choć dla mnie nie wygląda źle). Wazne co mówi a mówi bardzo dobrze... I chyba kazdy komu los Polski leży na sercu to przyzna.

Gość gość
no dokładnie, KorWin też sam na własną ręke robi swoje sondaże w grupie kilku tys osób i też mają znacznie lepsze wyniki niż te podawane w reżimowych mediach. Tylko jak takim gnojom to udowodnić że to fałszują? a potem też będą mogli łatwo wybory sfałszować, bo jak ludziom pokazują że PO ma 40% to też potem w wyborach zrobią tak ze też będą mieli około 40% i nikt się dziwić nie będzie, no bo przecież w sondażach też tak było... :o Masakra, Polska tonie, a nic z tym nie idzie zrobić, a motłoch dalej na te k***y głosuje