Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja89001

Gry MMO

Polecane posty

napiszcie proszę w jakie gry MMO gracie obecnie i jakie są wasze ulubione. ja gram obecnie w: Aion (MMORPG w pięknym świecie fantasy), Drakensang Online (MMORPG, w której walczymy z potworami i innymi graczami) i The Lord of the Rings Online (MMORPG w świecie znanym z Władcy Pierścieni). natomiast moje ulubione gry mmo to: 4Story (gra MMORPG, jak poprzednie) i The Settlers Online (najlepsza strategia w jaką grałam). jak szukacie jakichś gier MMO to poszukajcie tutaj: http://darmowe-gry-online-24.pl

Gość gość
grałam w AION na poczatku, kiedy wyszedl ;) w LOTRO tez, nawet wracam do niego co jakis czas, choc troche drogo wychodzi abonament (tak wiem, ze sa to 'darmowe' gry, ale jak gralam kiedy abo byl obowiazkowy wychodzilo to taniej niz grajac jak jest 'darmowy' ;) ) teraz obecnie wrocilismy z mezem do star wars the old republic online :) przbrnelam przez wieeele gier mmorpg, niektorych tytulow juz nawet nie pamietam, fajnie sie gralo w Guild Wars i GW 2, w Shayia) ale najbardziej bede pamietac, bo to byla moja pierwsza taka gra: Lineage 2 - na prywatnych serwerach, a potem juz pod koniec z 4 lata na prywatnym serverze typowo pvp GvE ❤️

gry MMO ekonomiczne, farmerskie i strategiczne znajdziecie tutaj: http://darmowe-gry-online-24.pl/gry-online-ekonomiczne-strategiczne.html od siebie polecam Anno Online (strategia na wyspie), Forge of Empires (strategia w której rozbudowujemy swoje królestwo w wielu różnych epokach), My Free Zoo (prowadzimy tam ogród zoologiczny), My Little Farmies (gra farmerska w średniowieczu), Rising Cities (budujemy w niej nowoczesne miasta), oraz Plemiona 2 (kontynuacja rewelacyjnej strategi z 2003 roku).

Ostatnio gram dość rzadko, ale kiedyś sporo grałam w Aion i The Lord of the Rings Online.