Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie warto nikim sie przejmować oprócz najbliższej rodziny

Polecane posty

Gość gość

[cześć]

Gość gość
tak, zwłaszcza mną ;) słusznie prawisz żyj swoim życiem dbaj o rodzinę, dom, dzieci, męża :)

Gość gość
dom to rzecz ,która jest nic nie warta, dzieci niekiedy śmieci :P jak sobie dobrze wychowasz to nie bedziesz żałować :) jestem dumna z mojego dziecka, bo jest bardzo dobrą córką dobre serce , najlepsza uczennica nr II na uczelni :P nie mam męża !ile razy mam to powtarzać :) ..są inni wazniejsi od meża a o innych przestałam sie martwić, bo żle na tym wychodzę :( za dużo serca i zdrowia oferuje .. emocjonalnie jestem wyczerpana

Gość gość
Kochalam tylko meza i on mnie, niestety zmarł niedawno. Dzieci hmmmm nie lubie ich sa roszczeniowe i pazerne . Mam duzo pieniążków ktore zarobił moj maz i dał mi wszystko.

Gość gość
:( życ dalej trzeba ! a męża pewnie zaniedbywałaś, trzeba ich siła wywalać na wszelkie badania !

Gość gość
pieniędze sa fajne ,ale szczęścia nie dają dlatego nalezy uczyć sie życia tak jakby tych pieniędzy nie było :P

Gość gość
Nieprawda ,trzeba być ponocnym,otwartym dola ludzi,współczującą i kochającą osobą..tego uczył nas Chrystus przed wiekami.Rodziną rodziną ale są jeszcze inni ludziw wkoło..starzy ,schorowani..załamani,smutni..z nimi też trzeba być.Czasem taki ktoś nie ma nikogo.Autorze/autorko ,dlaczego jesteś taka/taki ograniczony/ograniczona?s

Gość gość
:) ograniczona ? Nie wiesz co piszesz ,Nigdy nie byłam ograniczona, moje serce jest przepełnione miłością do wszystkich !Jestem pomocną osobą pomagam chorym finansowo i emocjonalnie,bo to oni ci chorzy przepełniaja moje serce swoim bólem smutkiem, goryczą i łzami! Pomagam im duchowo ,bo nie jestem egoistką, tylko nadwrazliwą osobą ..najgorsze jest to,że nie moge pomóc najwazniejszej osobie ,a pewnie kiedy bym do niej siła dotarła , to ta osoba by sie ode mnie odwróciła ,stąd moj ból i zniesmaczenie.Smutek na własne życzenie, jak można zaniedbać osobą która sie kocha z którąs ie żyje ,przeciez jesli coś nas boli to staramy sie wspolnie rozwiazać problem i gonimy oboje do lekarza ,zeby było nam razniej ..ech dlatego jestem zawieszona ,inni pomagają dobre i to

Gość gość
Rozumiem,wieć dlaczego zakładasz temat o tak egoiatycznym i ograniczonym charakterze wypowiwdzi.?s

Gość gość
wysnułam wniosek ! i tyle Nadal bede pomagać, ale w pewnym stopniu stanę sie zimna jak pozbawieni wrazliwości ludzie :P paa