Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie i przyjemne dla oka efekty, jak długo czekać?

Polecane posty

Gość gość

Zależy co się robi . Dwa tygodnie temu stanęłam przed lustrem i zobaczyłam taki jakiś bezkształt w lustrze:O Mam trochę kg do zrzucenia; W każdym razie dawno nie uprawiałam żadnego sportu więc nie wyglądałam ponętnie:O Poszłam na basen-no własnie! -Na basenie zazwyczaj pływa się przez godzinę prawda? To ważne, ponieważ ja nie wyobrażam sobie robić coś ze sportu przez godzinę bez odpoczynku! Nie dałabym rady! Ostatni raz uprawiałam sport wieki temu! A w wodzie, czułam że walczę wyłącznie ze swoimi zastałymi mięśniami a grawitacja nie istnieje! Miałam zakwasy po 3 dniach i poszłam to oczywiście rozpływać! Znów pływałam przez godzinę! -Szok! Gdybym miała np. biegać przez godzinę padłabym na zawał pewnie. W wodzie nic nie czułam. Staję dziś przed lustrem i widzę swoje mięśnie, widze talię i kobiecy kształt ciała-po 2h pływania! PŁYWANIE JEST SEKSI!

Gość gość
Po 3 dniach ...soczewki ci wypadły czy okulary zaparowały ?

Gość gość
Nie trzech tylko dwóch! Nie noszę soczewek!:O Serio! Widzę zarys mięśni brzucha a wcześniej to widziałam bezkształtny brzuchol Wiadomo że nie zamieniłam jeszcze tłuszczu pod skórą na mięśnie ale już zaczęło sie cos dziać pozytywnego z moim ciałem! Ja to widze właśnie dlatego że mam dobry wzrok:)

Gość gość
pływanie nie jest sexi .. Otylia Jedrzejczak ma szersze barki niż biodra , a piersi u niej nie występują .. Pływaczaki mają fatalne sylwetki

Gość gość
"Ja to widze właśnie dlatego że mam dobry wzrok" Wyobraznię też masz dobrą ...

Gość gość
Wcześniej nie miałam żadnej władzy nad mięśniami brzucha a plecy miałam też takie jakieś zaokrąglone. Teraz jak stane naga przed lustrem plecy mam proste nic mi się nie rozlewa i wszystko się zwarło-to dobry znak. A wcale nie musiałam się katować tylko po prostu sobie płynęłam. To fajne że można sobie wyrzeźbić ciało bez większego trudu i wyrzeczeń. Już się bałam że nie ma takiej możliwości.

Gość gość
13:49 ale wyobraźnią sobie wyglądu sylwetki nie poprawię zwłaszcza nago!!:O

Gość gość
To zawodowa pływaczka a ja pływam rekreacyjnie i mocno pracuje mięśniami grzbietu i skośnymi tymi co za wcięcie w tali i schaby po bokach odpowiadają! Poza tym ja mam budowę tancerki z francuskiego kabaretu a nie Otyli Jędrrzejczak Mam długie uda i generalnie długie nogi Kształtną pupę i jestem drobniutkiej kości Więc nigdy tak nie będę wyglądac jak ona a korzystnie z pewnością tak.

Gość prawictwo pospolite 137
porównaj sylwetke otylii do dwóch pierwszych dziewczyn z tego linku : https://www.youtube.com/v/jHbX6t0OUoA różnica jest olbrzymia . Otylia wygląda w porównaniu z nimi dużo gorzej. Dziewczyny wyglądają pięknie ,a otylia jak kolcek

Gość gość
Natura dała mi proporcje ale ja się trochę zapuściłam Pływanie odświeży moją dawną świetność - jestem o tym przekonana. Mogłabym robić cokolwiek innego ale pewnie szybko bym się zniechęciła. Chciałam napisac Wszystkim którzy potrafią pływać ale nie lubią sportu że pływanie to super alternatywa dla wszelakiej innej aktywności fizycznej i że daje szybkie efekty! Moja ciocia lat 60 zaczęła pływać z wagą 88kg przy wzroście 167cm Teraz waży 55kg i wygląda prześlicznie!

gdyby pływanie było takie super , to otylia miałąby dobrą sylwetkę . Niestety większosc dziewczyn na ulicy które nie ćwiczą wyglądają lepiej od niej ..

Gość gość
Zapomniałam dodać że efekt ten uzyskała po 6miesiącach pływania 2 razy w tygodniu! Ciocia nie jest jakąś super pływaczką! W wodzie jesteśmy w stanie nieważkości i nie musimy sie zmagac z grawitację obciążając stawy i narażając ciało na kontuzje. Efekty przychodzą szybciej ponieważ ciężej pracujemy nie czując tego wcale!

modelki vitttoria secret na basenie nie ćwiczą . Ich trening polega na rozciąganiu , na utrzymaniu gibkości ciała . Ale tutaj nie chodzi o odchudzanie , bo one tego nie potrzebują

Gość gość
Otylia to zawodowa pływaczka. Żaden zawodowy sport nie jest ani zdrowy ani korzystny dla sylwetki i ciała. Do tego jeszcze dochodzi budowa Otyli która jest inna niż każdej przeciętnej kobiety i gruba kość Otylii. Zupełnie nie moja liga -porównywanie Innych do Otylii bez sensu naprawdę-to nudne wręcz ale przede wszykim głupie -serio!

Gość gość
Nie podobają mi sie modelki Miałam ciało modelki mając 14/22lata -wystarczy mi Teraz podoba mi sie ciało z odrobiną tkanki podskórnej ale ponętne Chude nie jest ani ponętne ani seksi.

Gość gość
Wystarczy pójść sobie na basen sportowy i spojżeć na te które pływają przez godzinę Jak wychodzą z wody co widzisz? -SZCZUPŁE ZGRABNE CIAŁO Trafiają sie też takie które mają biust-to kwestia indywidualnej budowy ciała! Jak masz piękna budowę to każda aktywność fizyczna to wydobędzie Jak masz brzydką żadna aktywnosc tego nie zmieni i to jest podstawa z której należy zdać sobie sprawę zanim zacznie się rozprawiać o tym co jest dobre a co złe.

Nie podobają mi sie modelki a mi sie podobają i to bardzo. Może nie tyle same zawodowe modelki . Tylko dziewczyny , które chcą miec figury jak modelki .. Z tych poniżej żadna nie jest zawodową modelką . To tyko zwykłe dziewczyny z ulicy , które próbuja swoich sił w wyborach miss .. To zwykłe amatorki ,ale większosc jest zgrabna https://www.youtube.com/v/jHbX6t0OUoA

Gość gość
14.25 Ok Mi się nie podobają Sama byłam kiedyś bardzo bardzo szczupła i tez podobałam sie takiemu chłopakowi którego anorektyczne kształty nie szokowały. Na szczęście ja nie byłam chora i miałam wilczy apetyt wyrastając na zdrową kobietę która mogła urodzić śliczne zdrowe dzieci bez żadnego trudu:) I na szczęście nie podobają mi się takie szczupłości. Dla mnie ważne są właściwe proporcje i krągłość taka ponętność ciała Ma być nie widać żadnych kości ale też nie ma być widać tkanki podskórnej:) Zdrowy wygląd po prostu!

takie też mi sie podobają .. To nie jest tak , że bardzo szczupłe są najatrakcyjniesze Ona raczej nie jest szczupła jak modelka ,a daje radę https://www.youtube.com/watch?v=1oWL0utYqhA

Gość Syilvia
Jeśli to prawda co piszesz, to zapiszę się na basen!

Gość gość
Ja widze swietne efekty dziei cwiczeniom na orbitreku z http://www.abfitness.pl/. Nigdy nie przepadalam za basenem, poza tym nie mam na to czasu, dojazd, powrot, suszenie włosów.. A tak to bez problemu ćwiczę w domu i mam coraz ladniejsze cialko :)

Basen czyni cuda!!! Woda wyciąga, sama nie byłam do końca przekonana, ale teraz pływam prawie 2 tyg i widzę różnicę! Mniej cellulitu, jędrniejsza skóra. A poszłam tylko dlatego, że miałam operację kolana i musiałam to zrobic dla zdrowotności. Teraz nawet jak wydobrzeje to nie przestanę pływać, bo pływanie jest mega <3