Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytrysk kobiecy

Polecane posty

Gość gość
Dzieeenkuję :D

Gość mis pedo
ale czad! :) gsonia opisz jak to robilas z siostra. ile mialas wtedy lat? ile siostra? skoro ona miala cycki i wlosy na cipce a ty jeszcze nie to ona miala ze 14 a ty z 10? :) :) :)

Gość KiloGwoździ
Najprostsza metoda: po rozluźnieniu i najlepiej po pierwszym orgazmie u kobiety 1. kobieta leży na plecach 2. partner powoli zaczyna wkladać 2 palce do pochwy lekko skierowany do góry 3. delikatnie zaczynamy stymulować górną ściankę pochwy, ok. 3-4 cm od wyjścia 4. obserwując partnerkę, czy reaguje, przyspieszamy, aż do bardzo szybkich ruchów 5. jeżeli następuje zaciśnięcie nóg, czekamy już tylko na efekt "mokrego prześcieradła" :P Ja tak robię i działa. są jeszcze inne sposoby, ale nie wszystko na raz :P

Gość gość
Do KiloGwoździ Zanotowałam sobie :P Prawda jest taka, że to mój luby powinien to sobie poczytać, a nie ja go mam instruować , ja pierniczę. Właśnie się z nim pokłóciłam... oburzył się, że założyłam taki temat i gadam jeszcze z wami facetami, porażka :/ Czego mi wolno jako kobiecie, a czego mi nie wolno do jasnej ciasnej matrioszki???

Gość gość
widze ze Gwiazdka (*) choc bez gwiazdki ;) sprawa jasna ma wmówione ze wszystkie wasze dzienne (i nocne) sprawy to on musi rozwiazywac, i byc wszechwiedzacy. skoro uciekasz sie do porad z zewnątrz to z definicji on nie jest wszechwiedzący, co podkopuje jego pozycję i ego. dodatkowo, sa tu inni faceci, co juz w ogole napawa zwykym lękiem o (nie)mozliwa konkurencję. :D

Gość gość
Tak, tak to Ja* ;) Boższe jak ja uwielbiam gadać z facetami, zwłaszcza z obcymi, ujawniacie mi tajemnice na temat mężczyzn ;) Wiesz, co kiedyś usłyszałam od mojego lubego- że my kobiety powinnyśmy was facetów choć trochę kochać i przede wszystkim rozumieć, a wy faceci nas musicie bardzo kochać...Co goście na to? ;)

Gość gość
dowcip z brodą :D znaczy ze jestesmy logiczni (przynajmniej teoretycznie, choc jak patrze czasem to watpie) i nas jest latwo zrozumiec. Kochanie wtedy wystarczy na poziomie minimalnym. ;) Was sie nie da zrozumiec (wystarczy tu poczytac zeby przeczytac ze czesto same siebie nie rozumiecie ;) ), logiki ni rusz, wyskoków, fochow i innych przypalow nie da sie ani przewidziec ani okiełznac... i zeby to wytrzymac trzeba SPORO milosci. :classic_cool:

Gość Basterixx
Moje drogie panie a robi sie to tak http://www.redtube.com/15878 sprawdzone z moja zona :-) po takiej akcji przescieradlo do wymiany, zapewniam:-)

Gość gość
HAHA, wlasnie szukalem tego filmu tylko gdzie indziej. dokladnie o to chodzi :D

Gość gość
Do gość dziś No jakbym słyszała swojego faceta :P Tak wiem, że jesteśmy nielogiczne i przypałowe, bo my takie dzikie jesteśmy, oj nie można nas okiełznać , nie można ;))) Właśnie uspokoiłam mojego lubego, podrapałam go po plecykach i mu się buzia uśmiechnęła :) Oj kochacie wy nas bardzo, tylko w inny sposób od nas to okazujecie, ja też was kocham mężczyźni, choć czasem na was psioczę :P Kto się czubi, ten się lubi czy jakoś tak odwrotnie he he he :D

Gość gość
Do basterixx Genialny filmik, ja też tak chcę :P pokażę filmik mojemu lubemu :))))) Ci z filmiku to para? Bo jakoś tak fajnie wyglądają, tak naturalnie :)

Gość gość
gadają po angielsku, on zdaje sie mowi, ze cwiczyli tak kilka miesiecy (na ile dobrze pamietam) no ale tu bez angola sie nie obejdzie... :D

Gość gość
*Mój luby znać angielski, on to rozkminić :DDDD

Gość Basterixx
Mnie z zona poszlo bez zadnych cwiczen i w czasie kiedy bardzo mocno tryskala miala mega drgawki i bardzo mocno zaciskala uda:-) I tak jest do dzis:-) a ten zloty deszczyk ma specyficzny zapach i nie jest to napewno mocz :-)

Gość gość
takie pytanie.. czy ty mi cos przysyłałas? ;) bo jakiegos wira mi ktos zasadził na poczte :D na szczescie mam dobrego bramkarza i wyłapał, ale dalej jestem sko.. skon.. nfundowany. :classic_cool:

Gość gość
Do Basterixxx Udanych dalszych dreszczyków emocji życzę ;P Ja też uważam, że to nie mocz ;)

Gość gość
Do gość dziś *Nie miły gościu, nie w głowie mi jakieś przesyłanie dureństw, ktoś z forum wyłapał twoją pocztę i chamsko ci coś podesłał, jeszcze się do ciebie tam nie odezwałam. Szkoda, że ludzi bawi coś takiego :(

Gość gość
e, spoko, ten adres jest własnie do takich durenstw - jak wiadomo, kafe to srodowisko o podwyzszonym ryzyku... (czasem czuje sie tu jak na zbiorowej orgii, hehe) wiec po to wlasnie tego pocztowego kondoma stworzyłem. ;)

Gość gość
Do gość dziś *Czwano gościu, racja lepiej się zabezpieczać, bo nigdy nie wiadomo kiedy złapie się jakiegoś syfa ;)

Gość gość
cwiczysz juz? :P

Gość gość
Nie miły gościu , ja już idę lulać, poćwiczę może jutro ;P Dobrej nocki życzę :*

Gość gość
błanocki 🖐️

Gość KiloGwoździ
Mnie do tej pory udało się doprowadzić moją żonę do takiego orgazmu w 4 pozycjach frontalnych, oraz przy penetracji drugiej dziurki (wyszło przez przypadek). :P

Gość Aaron11
I rzecz bardzo charakterystyczna.... każda Kobieta po takim wytrysku ma nabrzmiałe wargi sromowe i łechtaczkę. I ten efekt jest całkiem inny niż po "normalnym" orgazmie. w dodatku wrażliwość na dotyk "po" jest o wiele większa niż zazwyczaj.

Gość gość
*Hej, jestem ;) Niestety po nieudanej próbie guziczkowania :( za głęboko go mam i paluszki ledwie go smyrają, a z tego co tu opisaliście i po zapodaniu filmika, jasno wynika, że nieźle trzeba smyrać ten guziczek. Pomocna męska dłoń obowiązkowo, będę musiała tego mojego lubego wykorzystać przy weekendzie ;))) Do KiloGwoździ Miło, że zaspokajasz swoją kobietę w jak najbardziej dogodny sposób, super niebo musi mieć z tobą ;) Druga dziurka mówisz... no czasem nadstawię temu mojemu tej drugiej dziurki ;P Do Aaron Nabrzmiałe wargi i łechtaczkę, to ja mam i przy normalnym orgazmie, ale że po tym są jeszcze większe łoooojej , tym bardziej chciałabym wytrysku ;P

Gość mily gosc z wczoraj
witam Gwiazdke :) sugerowałbym jednak nie zapominac o jakiejs folii na łozko tak dla porządku. ;) a tak w zasadzie... dlaczego chcesz koniecznie miec wytrysk? to niezbyt typowe zyczenie, jesli chodzi o kobiety, dlatego pytam. ;)

Gość gość
*Witam miłego Gościa ;) Chciałabym, bo tak jak już na wstępie gdzieś napisałam w tematach o tantrze jest powiedziane, że podczas wytrysku doznaje się pełnego orgazmu, no któż by nie chciał zobaczyć kosmosu ? :)))))) A bo ja nietypowe chcenia mam jak na kobietę ;P

Gość mily gosc
nie jestem pewien jak to z tym kosmosem :D widzialem juz sporo wytrysków (niestety tylko na filmach, ale mam nadzieje zobaczyc kilka na zywo) ale zadna nic nie wspominała o kosmosie. :D Dziewczyny ktore slyszalem (na filmach czy w rozmowie) wspominały za to o przemoznej narastajacej gwałtownie potrzebie "siku" - a przynajmniej takim odczuciu. to odczucie przypomina tylko "siku" nie jest nim, potwierdzaja, ze przedtem sie wysiusualy - wiec to tylko 'zmyłka" ;) mialas cos takiego?

Gość mily gość
"Nabrzmiałe wargi i łechtaczkę, to ja mam i przy normalnym orgazmie, ale że po tym są jeszcze większe łoooojej , tym bardziej chciałabym wytrysku :P" :D to ze mnie podniecają nabrzmiale łechtaczki, to chyba normalne, ale ze ich włascicielkę? no no.. :P pewnie jako nabrzmiala jest jednoczesnie wrazliwsza i paradoksalnie bardziej wytrzymała na mocniejsze bodzce... i o to chodzi zapewne ;)