Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anastasia94

Co robicie jak macie podły nastrój?

Polecane posty

Gość gość
Wchodze na kafe popyskowac

Gość gość
Bo nie pyskujesz :o

Na pewno jest coś co lubisz i co ci poprawi samopoczucie. Jakaś książka, film, albo .......... o zakupy

Cały czas nie mogę kupować bo bym zbankrutowała. Nie mam pracy i to mnie dobija. Na razie nie mogę szukać pracy. Już pół roku prawie tak siedzę bezczynnie. Chyba się wybiorę po jakieś antydepresanty bo dalej się tak nie da funkcjonować.

włączam fajna muzyczke i tańczę :o oczywiście jak nikt nie widzi bo by padł ze śmiechu

massacra fajna rada :) Myślę, że na krótko pomoże. Szczególnie teraz jak będę sprzątać :)

Jak sprzatam to zawsze tańczę :) taki zastrzyk endorfin ,potem w głowie się lepiej układa

Dajcie spokój. Ja po samej akcji wiosennych porządków ledwo żyję, a jeszcze jakbym miała w tym czasie tańczyć to bym chyba padła jak Pluto:)

Gość gość
A ja robię sobie dobrą kawę i włączam jakiś horror. To mi najbardziej poprawia humor:)

Gość gość
Zapal trawkę, to jest najlepsze na takie depresyjne stany

Bo wiosenne porządki to najlepiej na raty robić :) tylko nie tak jak ja,bo ja skoncze swoje razem z wiosna :o

mój sposób na zły nastrój jem czekoladę idę na spacer,słucham spokojnej muzyki, czytam książkę, albo leniuchuję cały dzień oczywiście jeśli jest to sobota albo niedziela, w pozostałe dni pracuję.

Gość gość
Dla mnie najlepszym sposobem na zly nastroj jest sprzątanie! Mam w domu spory zestaw pudelek z http://www.wok-kartony.pl/ i jak tylko wszystkiego mi się odechciewa robie w nich generalne porzadki, wyrzucam niepotrzebne rzeczy, segreguje. Po takiej sesji od razu robi mi się lepiej! :)

Gość gość
Chodze z kulą na obkolo ławy . Juz z jedną mam nadzieje ze bedzie lepiej. Acha i chustam gitara zawieszona na blacie od lawy. Nastroj mie sie niepoprawia ale noga sie powoli prostuje:-)

Gość gość
Robie sobie pyszne żarcie a potem zjadam. idę popływać i młucę wodę przez godzinę. leżę i nic nie robię wszystko mi trzeba podawać do końca dnia.

Gość prawictwo pospolite 137
ide na dwór

Gość gość
Ide do maka na capuccino i ciastko jablkowe