Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona10001

nie pozwalam mężowi mieć facebooka!

Polecane posty

Gość Żona10001

Nie ma i koniec dyskusji. A jak chce to rozwód!

Gość gość
A mój nie chce mieć. Nie i koniec :D

Gość gość
Mozna komus doroslemu czegos zabraniac?! Dziecku tak,jesli mu wytlumaczysz dlaczego stosujesz jakis zakaz. Prowo 10/10,prawda?

Gość Żona10001
Nie prowo! Zawsze mówiłam, że nie życze sobie bu miał. Co w tym dziwnego???

Gość gość
Mąż niedługo poczuje, że za bardzo go zdominowałaś i Cię zostawi 🖐️

Gość gość
Nie zostawi mnie nigdy hehe. To akurat wiem. Nie raz kazałam mu się wynosić to stał pod drzwiami i prosil o wpuszczenie.

Gość gość
To nie potrwa długo.. Karma zawsze wraca. Dobrze Ci z tym, że traktujesz go jak psa?

Gość gość
mój mąż ma fb, tylko upewnia się 10 razy czy na pewno może coś (zdjęcia, wpisy) z prywatnego życia wrzucić, a załatwiłam to tak "twoje życie jest też moim życiem i mam tu coś do powiedzenia" o znajomych też pyta czy mi nie przeszkadzają

Gość gość
naiwna :) im bardziej bedziesz mu zabraniala tym bardziej bedzie kombinowal :) Moze sobie zalozyc konto pod falszywym imieniem :)

Gość gość
masakra jakaś.. jeszcze smycz i obróżkę kupcie swoim mężom ...

Gość gość
*masakra jakaś.. jeszcze smycz i obróżkę kupcie swoim mężom ... * dla mnie życie prywatne jest prywatne i już, cały świat nie musi wiedzieć gdzie i dlaczego byłam na wakacjach, albo jak bardzo poparzyłam się na słońcu... jeśli jesteś z kimś w związku tez nikomu do tego jak wyglądam rano przed nałożeniem makijażu, czy akurat dziś się 5 razy całowaliśmy. trzeba mieć umiar, a partner powinien to zrozumieć.

Gość gość
Tak partner powinien to rozumieć. Ale chyba nie jest takim idiotą byś ty musiała weryfikować wszystko co on chce dodać... Robisz z niego ułomnego człowieka..

Gość gość
*Tak partner powinien to rozumieć. Ale chyba nie jest takim idiotą byś ty musiała weryfikować wszystko co on chce dodać... Robisz z niego ułomnego człowieka.. * nie napisałam, że weryfikuje wszystko, tylko nasze prywatne zdjęcia... zawsze je sam wybiera, ale jak raz mu kazałam usunąć "to paskudztwo" z fb, to woli się upewnić... jogo hobby to fotografia i chyba bym w życiu nie robiła nic innego, gdybym miała ten śmietnik przeglądać, robale, kwiatki, rosa o poranku itd. i jeszcze mówić mu co może, a co nie:P

Gość gość
Więc źle ubrałaś w słowa pierwszy post ;) Rozumiem gdy wrzuca twoje zdjęcia lub zdjęcia na których jesteś. Ale napisałaś jakoby wszystko było weryfikowane... Chociaż dziwi mnie, że każdy wpis też musi przejść twoją weryfikację.

Gość gość
On nie moźe mieć fb,a Ty możesz??dziwnymi prawami się rządzi to wasze małżeństwo..bo już nawet sama przysięga małżeńska mówi,,"miłość,wierność i uczciwość"-gdzie tu jest uczciwosć z Twojej strony?bo ja nie widzę.s

Gość gość
Możesz mu zabraniać, nic to raczej nie da, nie będzie miał profilu ze swoim imieniem i nazwiskiem tylko założy fake i po sprawie a Ty nawet nie będziesz wiedziała, no, ale tu akurat tylko problem z doborem zdjęć, to może się dogadacie. Mój kumpel miał oficjalne ( o którym żona wiedziała ) i fikcyjne ( i nie służyło ono do wrzucania zdjęć kwiatków i rosy o poranku :P ).

Gość gość
A ty możesz przesiadywać na Kafe :O? powinien ci zabronić

Gość gość
Terror. Mojej znajomej mąż sprawdza i kontroluje jej fejsbuk, kiedyś chciał pożyczyć pieniądze ode mnie i ja patrzę pisze ona, więc ja do niej odpisuje, część, co tam, bla bla.... A on się nagle przedstawia, że to on, a ma swoje konto i tez mam go w przyjaciołach. Myślę że związek to nie ubezwlasnowolnienie, nie zgodzilabym się żeby mąż decydował co mam na laptopie i znał moja prywatną korespondencje z koleżankami

Gość zona1001
Mam fb ale on ma zakaz i juz. Proste. Jak mu sie nie podoba to niech sie wyprowadzi, czego nie zrobi hehe

Gość gość
no i prawidłowo! jeszcze by tam lafiryndy obczajał