Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

s1r2

czy on dalej mysli o eks?

Polecane posty

Witam mam problem... jestem ze swoim partnerem juz 7 mnc oboje jestesmy po przejciach wydaje mi sie ze to wkoncu ten jedyny... Ale... no wlasnie... znamy sie od 10 lat razem z naszymi poprzednimi partnerami przyjaznilismy sie najpierw ja rozstalam sie z moim a po paru latach ze swoja i tak sie jakos zaczol nasz zwiazek... od poczatku on wypowiadal sie o swojej eks ze nie moze na nia patrzec i ze jej nie nawidzi bardzo czesto wspomina ja ale nie w dobrym znaczeniu wiec sie tym az tak nie przejmowalam. Lecz dzis zaproponowal mi zmiane fryzury. Jestem szatynka o dlugich wlosach a on pokazal mi "nowa fryzure" slabo mi sie zrobilo... mialabym sciac wlosy na bardzo krotko i prze farbowac na blond po chwili stanela mi przed oczami jego eks w prawie takiej samj fryzurze... jak myslicie czy takim czyms mam sie martwic?

Gość dorota wp
fakt, że facet często i źle mówi o swojej ex powinien dać Ci do myślenia. nawet, a może przede wszystkim, negatywne emocje świadczą o tym, że on nie uporał się z tym, co było, że to dla niego ciągle jest żywy temat. zazwyczaj jeśli ktoś nic dla nas nie znaczy, nie zaprzątamy sobie nim głowy. nie sugeruję, że on nadal coś do niej czuje, może po prostu są między nimi jakieś niewyjaśnione sprawy.