Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz zazdrości przyjacielowi syna.

Polecane posty

Gość gość

Mamy 2 miesięczną córkę. Dzisiaj nasi przyjaciele zostali rodzicami. Urodził mim się syn. Mój mąż stwierdził, że cieszy się z naszego skarbu, ale jednocześnie trochę zazdrości przyjacielowi, że ma synka. Jest mi pprzykro.

Gość gość
Bez sensu. To nie twoja wina.

Gość gość
ale pociesz go tym, ze to ppozniej do jego corki będą przychodzić chłopcy z vodeczka ;)

Gość gość
Oni chcieli mieć tylko jedno dziecko i bardzo chcieli mieć syna no i to im się udało. A mój mąż nigdy nic nie mówi ze chce mieć syna. Zresztą co to za różnica syn czy córka ważne, że zdrowe

Gość gość
Co mu dziewczynka przeszkadza, może z nią grać w piłkę, bawić się samochodami, mam nadzieje, że nie jest z tych nawiedzonych rodziców od podziału płci i spełniania swoich ambicji kosztem dziecka...

Gość gość
gość dziś każdy facet chce mieć syna usmiech.gif mój ma 2 usmiech.gif taka jestem dobra jezyk.gif gość dziś ale pociesz go tym, ze to ppozniej do jego corki będą przychodzić chłopcy z vodeczka oczko.gif X OBIE JESTEŚCIE DOBRE! UŚMIAŁAM SIĘ :D :D:D

Gość gość
Wiesz co, może w ten sposób mąż ci próbuje powiedzieć, że chciałby mieć drugie dziecko? ;)

Gość gość
Nasza córeczka ma dopiero 2 miesiące. A mój mąż nie chce juz dzieci.

Gość gość
mój też ciągle mówi, że wolałby syna, a ja wtedy pytam, czy jak będzie córka to ją zostawi. On wtedy robi głupią minę i mówi "przecież wiesz, że żartuję"

Gość gość
"gość dziś każdy facet chce mieć syna usmiech.gif mój ma 2 usmiech.gif taka jestem dobra jezyk.gif" x to nie ty jesteś dobra, tylko plemniki twojego męża :P

Gość gość
Kumpel mojego męża, też zazdrości nam synka. Obie z jego żona rodziłyśmy w tygodniowym odstępie. Mój mąż powiedział mu, kiedy ten zwierzył mu się, ze też chciałby mieć synka: bo żeby spłodzić mężczyznę trzeba nim być ;)

Gość gość
Ja nastawiałam się i planowałam dziewczynkę i byłam na 200% pewna swojego przeczucia ale okazało się, że to chłopiec. Nawet po 3 wizytach i sprawdzeniu za każdym razem nie dało się go przerobić na dziewczynkę. Mój instynkt najwyraźniej jest do d... :P Trudno nie tym razem to następnym może się uda ale póki co czekam z niecierpliwością na tego "małego dziada" :)

Gość gość
I dlatego w Indiach i Chinach dziewczynki są zabijanie, cywilizacja to tylko udawanie że nie jesteśmy zwierzętami... Taka"kultura", syn lepszy niż córka...no chyba że do podcierania d...y staremu to córki jak najbardziej.

Gość gość
ja będę miała syna i ... zazdroszczę przyjaciółce że ma córkę :)

Gość gość
Głupio się zachował ten twój mąż, ale córcia ma dopiero 2 miesiące, poczekaj 2-3 lata, będzie tak zakochany w swojej księżniczce, że każdemu się będzie chwalił - znam to z autopsji :)

Gość gość
Jakis dziwny ten Twój maz .

Gość gość
nie przejmuj się, przyjaciółka na pewno zazdrości Ci córki :)

Gość gość
Przyjaciółka chciała mieć synka. Chcieli mieć jedno dziecko i żeby był syn.

Gość gość
E tam nie obrażaj się, powiedz, "nic straconego, może następnym razem."

Gość gość
Poza tym w dorosłym wieku chłapcy bardziej się od rodziny oddalają, dziewczynka bardziej wraca do matki, ciesz się i nie przejmuj.