Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZYCIE jest NIESPRAWIEDLIWE ,ladni ludzie maja latwiej

Polecane posty

Gość gość

DO ladnych kobiet inni sa mili,komplementuja je,zachwycaja sie nimi,a brzydcy sa tylko krytykowani odrzucani ...

Gość gość
JAK NIE CZUC sie gorszza jak widzisz ze faceci zzachwycaja sie ,chwala komplementuja,sa mili do twojej kolezanki,innej kobiety ,a do ciebie nie tak ,to wiadomo ze czujesz sie gorszza

Gość gość
:(

Gość dość ładna ale nie w typie
Racja, ch**owe to wszystko.

Gość gość
:(:(

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Trzeba przestać zwracać na to uwagę, po prostu. Ja przez pół życia byłam niezauważalna dla facetów, bo byłam nieatrakcyjna. Źle ubrana, za gruba, bez makijażu, dobra jako kumpela, ale randki? związki? w życiu. I nauczyłam się nie przejmować tym, że moje koleżanki są rozchwytywane na prawo i lewo, a ze mną nikt się nie chce umówić.

Niby się staram mieć na to wyrąbane, ale jak przykładowo na imprezie przy mnie jakaś koleżanka jest komplementowana, rwana przez różnych gości, a ja przez nikogo to mi nieswojo, wręcz wstyd.

Gość gość
chyba skoncze z soba dosyc mam samotnoci,ze nikt mnie nie chce, nie chcial :( wieczznie odrzucana bylam..

Gość gość
to nie myśl ciągle o rżnięciu tylko znajdź sobie hobby

Gość gość
gość dziś DO ladnych kobiet inni sa mili,komplementuja je,zachwycaja sie nimi,a brzydcy sa tylko krytykowani odrzucani ... x Nie jest wcale tak bajecznie jak myslisz...uwierz

Gość gość
jak to nie

Gość gość
do ladnych kobiet inne kobiety sa niemile nawet czasem perfidne... bo czuja zagrozenie... mnie nawet nie znaly a na uczelni spotykalam sie z wrogimi spojrzeniami i niemilymi tekstami... zlewalam to ale wiem,ze inne kobiety sa zazdrosne glownie o wyglad

Gość gość
ale za to faceci sa mili dla ciebie,a dla brzydkich faceci nie sa mili,odrzucaja takie,wysmiewaa,nabiajajja sie :(

A ja mam takie szczęście, że rzadko wzbudzam sympatię kogokolwiek. Faceci za mną nie latają, to powinnam mieć teoretycznie mnóstwo koleżanek, a tu klops. Zatem skończcie z tymi teoriami, że atrakcyjne koleżanek nie mają, a te przezroczyste dla facetów są otoczone ich wianuszkiem, bo to wcale nie reguła.

Gość gość
zostaje tylko skonczyc z soba :(

Gość gość
kończ i wstydu oszczedź

A ja tam z powodu braku faceta kończyć ze sobą nie zamierzam, uważam że są ważniejsze problemy i zmartwienia. Przy czym faktycznie miło by było być z kimś - ale nie pierwszym lepszym, który pod żadnym względem mi nie odpowiada. Prawda jest taka, że rzadko bo rzadko jakiś facet się mną zainteresuje, ale to są słabo rokujące znajomości zawarte drogą internetową lub w klubach.

Jak pozwalacie, żeby Was faceci definiowali, to spoko. Może czas coś w sobie zmienić? Popracować nad wyglądem, nad figurą, nad samooceną, żeby nie była zależna od debilnego tekstu jakiegoś kolesia? Ot tak, dla siebie, żeby się lepiej czuć.

Gość gość
gość dziś do ladnych kobiet inne kobiety sa niemile nawet czasem perfidne... bo czuja zagrozenie... x Wlasnie chcialam napisac.

Gość gość
nie oszukujmy się, kobieta bez faceta jest nikim, jest totalnym dnem i przegrywem życiowym

Gość gość
Dbam o siebie,ubieram ladnie,dbam o cialo,ale zawsze znajdzie sie ktos kto mi dokuczy,powiee ze brzydka jestem,wiec jak mam sie czzuc ladna?

nie oszukujmy się, kobieta bez faceta jest nikim, jest totalnym dnem i przegrywem życiowym X Ktoś tu się zatrzymał w średniowieczu...

"nie oszukujmy się, kobieta bez faceta jest nikim, jest totalnym dnem i przegrywem życiowym" - he he, to trudno, jakoś będę z tym żyć.

Gość gość
:(

Gość gość
moja kolezanka dorwala faceta,ale on jej dokucza,zdradza ja,a ona musi to akceptowac ,bo boi sie samotnosci