Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytałam o tym zbrodniarzu Mengele , który doświadczał na żywych

Polecane posty

Gość gość

s******l .Do dzisiaj mam traume po tej ksieżce

Gość gość
Dawno już czytałem. Mengele też strzelał do dzieci od tyłu. Nie zapominaj :p

Gość gość
robił gorsze podłości

Gość gość
Skakał np kobietom po brzuszku, żeby poroniły. Amputował kończyny. Wstrzykiwał tyfus. Posyłał na śmierć jedną ręką skinienia. Lubił też przeprowadzać otwarcie brzucha, bez znieczulenia i tym podobne. Znam wiele rzeczy o nim, bo czytałem. Koleś został ofiarą swoich czasów, tak jak i jego ofiary.

Gość gość
wydłubywał dzieciom oczy ,usuwał meżczzynom genitalia ,obcinał na żywca wszelkie kończyny ! mam nadzieje ze nie wyszedł z piekieł

Gość gość
przed chwilą leciał na 1 film dokumentalny '' doktorzy śmierci '' podobny

Gość gość
Ciekawy jestem, czy do nieba trafił :) Amon Goeth za to lubił spuszczać swojego psa na żydów. Raz jednego żyda tak okładał pięściami u siebie w domu, że żyd się zesrał przed nim na podłogę.

Gość gość
W ogól większość lekarzy to ukryci psychopaci... gdyby ktoś jeszcze się łudził. zresztą każdy student musiał robić doświadczenia na zwierzętach

Gość gość
tak :) student weterynarii, lekarz na trupach ! Kazdy lekarz chirurgii kocha cięcia wszelkiego rodzaju :P wiem co mówie, mój znajomy uwielbia lekjaca sie krew oraz dziwaczne zabiegi skompikowane operacje które stwarzaja mu problemy :D

Gość gość
Mengele musiał mieć nieziemskie spusty przez te wszystkie zbrodnie. Sam Markiz De Sade pisał w swoich ksiązkach, że mocne wrażenia dostarczają właśnie zbrodnie.

Gość gość
Ja też wiem co mówię, dlatego wiem że to psychole :) Znam takich co zrezygnowali na pierwszym roku bo byli za wrażliwi

Gość gość
Ale Józek był bardzo wrażliwy. Prowadził notatniki, gdzie opisywał własne odczucia. Słuchał muzyki klasycznej i w relacjach z innymi był bardzo łagodny i uprzejmy. To dowodzi, że miał wysoką wrażliwość i wyobraźnię. Ta właśnie mocna wrażliwość pozwoliła mu dokonywać takich czynów. To moc jego wyobraźni ;)

Gość gość
znam temat i powiem ze najgorsi sa chiurdzy plastyczni :O ci to dopiero odawlaja maniane

Gość gość
tamtejsi lekarze to byli zbrodniarze i śmieci faktycznie, bo szkodzili zdrowiu i drastycznie mordowali ! Dzisiejsi ratują życie

Gość gość
do autorki ale masz zainteresowania ;)