Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie chce slubu

Polecane posty

Gość gość

Ojciec mojego dziecka nie chce sie ze mna ozenic.Mowi ze wezmiemy slub a jak pytam kiedy to sie obraza.Jestem zalamana :(

Gość gość
skoro masz parcie na ślub to może trzeba było myśleć przed machnięciem sobie z nim dziecka... laski są tak bezdennie głupie, że szok :o

Gość gość
A ty koleżanko nie wiedziałaś,że najpierw ślub a potem dziecko? :)

Gość gość
Jakby Cię kochał to chciałby ślubu i tyle.Najwyraźniej łączy was tylko dziecko a skoro tylko ono to ślub jest zbędny ,bo za kilka lat i tak byście się rozwiedli albo męczyli w tym małżeństwie.

Gość gość
Dziecko nie bylo planowane.Zdarza sie nawet w 21 wieku.Nie ma 100% srodka anty.Jestesmy zareczeni i mial byc slub.Ale odkad zaszlam w ciaze to sie miga.Wiem ze gdyby mnie kochal to by sie ozenil.Chce odejsc i przygotowuje sie do tego psychicznie.Na razie dziecko jest za male i nie dam rady sama.Za rok odejde bo nie chce zyc z kims kto mnie nie kocha.a zalamana jestem brakiem slubu bo jednak mialam nadzieje ze kocha

Gość gość
zereo sexu do slubu odmawiaj no/we/nne pom/pejan/ską poczytaj o swiadectwach obejzyj swiadectwa na yutube

Gość gość
To że ktoś nie chce ślubu,nie oznacza że Cię nie kocha. Ja też jestem zaręczona,a o ślubie nie myślę. I nie dlatego że nie kocham swojego faceta.