Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kolezanki mnie tak neguja i krytykuja?

Polecane posty

Gość gość

Jestem sredniego wzrostu. Dlugie jasne blond wlosy. Szczupla budowa ciala. Co chwile slysze od kolezanek,ze powinnam przytyc ,zmienic kolor wlosow bo blond jest tandetny - tylko ,ze ja mam cieply ciemniejszy odcien blondu nie jest za jasny. Przy wzroscie 1.70 waze 56 kg. Miedzy soba nigdy sie nie krytykuja ale mnie chetnie. Nie wiem dlaczego bo ja je toleruje i patrze przede wszystkim na ich character a nie wyglad. Dlaczego tak sie na mnie uwziely?

Byc moze sa zazdrosne lub zbyt szczupło wyglądasz jak szkielet

Gość gość
Ile wy macie lat ? Zastanów się może faktycznie wyglądasz trochę tandetnie (połączenie ciemna opalenizna + blond włosy wygląda kiczowato) - ciężko ocenić skoro Cię nie widzimy no albo koleżanki są zazdrosne o twoją urodę- taka opcja również istnieje.

Gość gość
Bo ci zazdroszczą. Koleżanki, przynajmniej większość juz takie są, nie znoszą konkurencji, ty jesteś wysoka, szczupła, zgrabna, więc wpędzasz je w kompleksy. Powinnaś powiedzieć "a ty schudnąć" (pewnie najszczuplejsze nie są, co?) ale pewnie sie nie odważysz bo nie jesteś tak prostacka jak ty. Ile masz lat? nir przejmuj się głupim gadaniem, olewaj, wypal czasem jakiś tekst.

Gość gość
Mam 23 lata. Nie chodze na solarium, moj blond jest ciemny cieply nie platyna. Mam jasna karnacje .Ale naprawde sie zastanawiam bo zawsze cos do mnie maja. Tylko nie do siebie nawzajem. Ja nie zwazam na ich wyglad tak ale one na moj juz tak. Ostanio kolezanka powiedziala mi '' no takie z cialem maja branie a nie takie wysuszone modelki'' glupio sie poczulam bo jestem szczupla ale nie chuda

Gość gość
Musza się dowartościować , pewnie są grube i niezgrabne. Nie masz sie czym przejmować.

Gość gość
A dlaczego sobie na to pozwalasz? Rzuć jakims dowcipnym tekstem, raz i drugi. Uzalasz sie, czy promujesz tutaj?

Gość gość
Zastanawiam sie dlaczego tak sie zachowuja.Ja jestem ok a one caly czas cos wyszukuja we mnie .

Gość gość
to jak powiedzą,że facet na kosci nie poleci to odpowiedz "ale też nie sikorka ,żeby słoninę wpierniczać"

Gość gośćdawfafawfawsa
qrwa ty tepa idiotki, juz ci wszyscy powiedzieli 20 razy czemu sie tak zachowuja - bo sa zazdrosne i bo polacy zawsze musza swoje 3 grosze wciscnac w kazda d**e, a ty k***a dalej pytasz czemu

Gość gośćula
albo " kochana to wez mi odsprzedaj te swoje boczki i uda,acha celullulitu nie biore w pakiecie"