Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka nie chce jechac samochodem do Bułgarii

Polecane posty

Gość gość

mamy spedzić razem wakacje -2 rodziny. No i oni powiedzieli, ze woleliby poleciec samolotem. Namawiają nas i powiedzieli, ze na miejscu wypozyczymy sdamochód, jak będziemy się chcieli ruszić poza słoneczny brzeg. Tyle, z eto bardzo drogo wyjdzie - bilety po po nad 500 zł za osobe, no i samochód pewnie drugie tyle. Chciałam jechac samochodem, bo to taniej. A oni się w burżuja bawią.

Gość gość
A oni mają dzieci? bo jeśli tak to podróż samochodem jest bardzo uciążliwa i wcale im się nie dziwię,że wolą zapłacić więcej. Jechałam do Bułgarii co prawda autokarem - 23 h i byłam naprawdę padnięta.

Gość gość
Aa tam od razu burżuje ;) po pierwsze czy jadą z wami jakieś dzieciaki?? dobrze ktoś napisał powyżej - też wolałabym dopłacić niż zabierać moją 3letnia córkę w taką długą podróż.

Gość gośćula
ze mną chyba coś nie teges bo nie ogarniam połowy problemów na forum ,nie chcą to nie ,ich sprawa,pakujecie sie w swoją furę i widzicie na miejscu ,chyba że macie campera albo busa ,ewentualnie rodziny 1+1

Gość gość
To ja, autorka. Mają dziecko, 5 letnią córkę. My też mamy córkę nieco starszą.

Gość gośćula
no to do jednej osobówki wszyscy i tak się nie zmieścicie trzeba na dwa auta, w takim układzie nie widzę problemu,myslałam że kaman o podział kosztów paliwa i opłat

Gość gość
Może ich dziecko źle znosi podróże. Warto z nimi pogadać zamiast wysnuwać od razu wnioski,że "burżuje".

Gość gość
Ale ja wiem, czemu chce lecieć samolotem - uznali, ze 2 dni jazdy samochodem ich przerasta.

Gość gośćula
co kto lubi,jedni wolą dwudniowy survival autem i podziwianie widoków ,inni inclusive i drinki z palemką :)

Gość gość
I mają do tego prawo. Wiele razy byłam w drodze po 20-30 godzin i wiem,że to męczące dla dorosłego a co dopiero dla kilkulatka. Dziecko moze też mieć chorobę lokomocyjną.

Gość gość
zawsze możecie jechać np na Słowację albo na Węgry - jest szybciej i też pięknie.

Gość gość
Czy mieliście zamiar jechać jednym samochodem wszyscy razem? Napisz dokłądnie kto jak ma jechać.

Gość gość
Koszt kampera będzie wyższy niż bilet na samolot, no i po co im kamper skoro pewnie na miejscu mają wykupione wczasy, będą tym kamperem zdiwdzać okoliczne zabytki? Jak patrzę kto i jak rekalmuje swoje usługi, to się nei dziwnę, ze ludzie wku/rwu dostają od samego czytania.Osobiscie wykreśłam wszystkich co debilnie latają po wszelkich miejscach w necie i sra/ją tam swoimi linkami.