Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpieprzamizotek

Izotek i swędząca skóra

Polecane posty

Gość wpieprzamizotek

Czy jest tu ktoś kto przyjmował/przyjmuje Izotek i tak samo ma problem z okropnie swędzącą skórą? W sumie to już kończę kurację, mam jeszcze na tydzień tabletek, ale ta końcówka mnie dobija. Swędzi mnie strasznie cała skóra a najbardziej na rękach i stopach... Nie wiem czy to tylko izotek, czy też niedobory jakiś witamin. Ktoś coś doradzi? ;

Gość gość
jakiś składnik izoteku nie zgadza się z twoją skórą. Dziwię się że w ogóle nadal to bierzesz?! Można się spodziewać ubocznych skutków ale jeżeli JA dobrze rozumiem ulotkę, to powinno się zgłosić te skutki uboczne lekarzowi albo farmaceucie. Dlaczego się tak męczysz?

Gość gość
Takie swędzenie mam dopiero od kilku dni, a tak to było cały czas w porządku. Ogólnie to zero skutków ubocznych, badania w normie i dopiero teraz mi to tak dokucza. :(

Gość gość
To Ci wspóczuję! Możliwie że podczas ostatniego tygodnia spożywałaś coś nowego? Innego? Pomyśl. Często nie zdajemy sobie sprawy z tego, co jemy coś poza sezonem. Nic innego nie przychodzi mi na myśl oprócz jakiegoś rodzaju żywności którą zaczęłaś spożywać od niedawna. A nie możesz zadzwonić i się zapytać lekarza albo farmaceuty dlaczego TERAZ masz takie skutki?

Gość gość
Wiesz co, zaczełam jesc magnez, bo drgała mi powieka, byłam wyczerpana po 8h snu i właśnie ta skóra zaczeła swędzieć i połączyłam to z niedoborem magnezu. Szkoda, że mimo brania magnezu ta skóra nadal swędzi jak nienormalna...