Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy sa najwiekszymi rasistami ze wszystkich nacji w europie

Polecane posty

Gość gość

polacy sa najwiekszymi rasistami ze wszystkich nacji w europie

Gość gość
poważnie to są homofobami, antysemitami, podżegaczami do nienawiści . ciemnogród i zacofanie.

Gość gość
Wiem o tym moj ojciec i matka sa rasistami :-(

Gość gość
Polska to zacofany kraj. :-P

Gość gość
to na co czekasz? zaskarż ich do fundacji praw człowieka. do prokuratury. to karalne jest

Gość gość
Spokojnie, w naszym kraju cywilizacja dociera bardzo pozno

Gość gość
I dobrze dzieki nim mamy tu jeszcze w miare spokojnie jak sie ciapaci nazjezdzaja z 7giem dzieciaczkow na zasilkach za twoje pieniadze to docenisz wklad twoich rodzicow w te panstwo

Gość gość
polacy to tragedia i porażka

Gość gość
aha nazjezdzaja sie z 7 dzieciakami?A WY POLACY CO ROBICIE W ROZNYCH KRAJACH?Nie zjezdzacie sie i nie wykorzystujecie ?tez zyjecie na zasilkach,(mam inne obywatelstwo-zrzeklam sie polskiego)

Gość gość
zaglądam tu regularnie, jestem już uzależniona, pelno tu tematów gdzie tylko lecą obelgi i wyzwiska na kobiety i mężczyzn. kafeteria wypaczyła mi mózg :-P

Gość rasistka
sorry, ale nie chciałabym mieć sąsiada "brudasa"

Gość gość
też się kiedyś uważałem za takiego hop-siup-do-przodu tolerancyjnego i w ogóle. Wyjazd do Afryki mnie wyleczył. Nie ma bardziej leniwego, roszczeniowego człowieka niż czarnuch. Jeśli ktoś mu nade łbem z batem nie stoi to nic nie zrobi. Za to pierwsi do rozkradzenia wszystkiego. Nic tylko "daj", "daj", "daj" :o Muzułmanów też nie znoszę; to religia nienawiści wbrew temu co sami mówią. Jedyni dobrzy muzułmanie to potomkowie spolonizowanych Tatarów mieszkający na podlasiu od bodajże XVII wieku. Cała reszta do utylizacji. Najgorsze patologie zachodniej i północnej Europy to czarne i ciapate imigranctwo. Europa sama sobie kręci sznur na którym będzie dyndać aż miło. Niestety gdy się ockną będzie ich już za dużo i skończy się to bardzo źle. Dla wszystkich. To nie są potulni Żydzi pozwalający się wywozić do obozów i na śmierć

Gość gość
Gosciu z 9.06- popieram. Trzeba pojeżdzic po swiecie, poznać kraje i narody, by pisac z doswiadczenia, a nie z teorii. Dla mnie największymi rasistami są Murzyni, uprzedzeni do białych. Leniwi i roszczeniowi, a jak narozrabiają, to nie ich wina, to tylko biali się czepiają z powodu koloru skóry. Pokrętne myslenie, ale przynosi efekty w postaci ulgowego traktowania czarnych, we wszystkich dziedzinach zycia spolecznego.

Gość gość
NIE NAWIDZE murzynow to sa najgorsze lenie i brudasy a za nimi muzulmanie kozoojeebyy

Gość gość
niedorozwinięty naród

Gość gość
Puści, powierzchowni, kłamią i nienawidzą kobiet

Gość gość
gość dziś też się kiedyś uważałem za takiego hop-siup-do-przodu tolerancyjnego i w ogóle. Wyjazd do Afryki mnie wyleczył. Nie ma bardziej leniwego, roszczeniowego człowieka niż czarnuch. Jeśli ktoś mu nade łbem z batem nie stoi to nic nie zrobi. Za to pierwsi do rozkradzenia wszystkiego. Nic tylko "daj", "daj", "daj" pechowiec.gif >>>> ja też kiedyś byłam bardziej ciekawa ludzi innych kultur odkąd jednak jesteśmy w UE mój entuzjazm stopniowo opadał a teraz wolałabym aby każdy mieszkał u siebie :) Europa to głównie biali ludzie o innej kulturze innych tradycjach , i tak powinno pozostać ! USA zrobiło ze swego kraju śmietnik a teraz próbują to samo zrobić u nas ! Roszczeniowa postawa większości obcokrajowców zwłaszcza muzułmanów i innych odłamów tej religii doprowadza do coraz większej nienawiści ,rasizmu aż w końcu doprowadzi do wojny ! Dlatego niech każdy siedzi u siebie a jedynie obce kultury poznaje w trakcie urlopu !

Gość gość
Rasisci. Polacy są zaraz za Murzynami.

Gość gość
Największymi rasistami są murzyni.

Gość gość
Nie jestem zacofany tylko NORMALNY to w europie ludzią się w głowach poye.bało. Dwóch facetów albo dwie babki biorą ślub i to jest normalne ? Qrwa jesteś nietolerancyjna bo nie dajesz mi prawa do twierdzenia że to nienormalne !!!

Gość gość
Założycielka tematu nieeh spada na madagaskar

Gość gość
Nie twoja sprawa z kim ktos sie zeni. Naprawdę niewiele się roznicie od Murzynów jeśli chodzi o mentalność. Tylko kasa i szpanerstwo, tanie rozrywki , seks , klamanie na każdym kroku, fałsz.

Gość gość
gość dziś Nie twoja sprawa z kim ktos sie zeni. X G****o prawda. Mam prawo mieć swoją opinię na ten temat i mam prawo dzielić się ze swoją opinią z innymi. Czy ktokolwiek pozbawił mnie tego prawa? Może Ty? Naprawdę niewiele się roznicie od Murzynów jeśli chodzi o mentalność. Tylko kasa i szpanerstwo, tanie rozrywki , seks , klamanie na każdym kroku, fałsz. X Nie twoja sprawa, że niewiele róźnimy się od Murzynów jeśli chodzi o mentalność. Nie Twoja sprawa, że tylko kasa i szpanerstwo, tanie rozrywki , seks , klamanie na każdym kroku, fałsz.

Ludzie opanujcie się . Tolerancja to nie to, że lubię ludzi o innym kolorze albo, że jestem szczęśliwy jak dwie panie biorą ślub. Tolerancja przejawia się tym, że na ich widok nie łapię za kij bejsbolowy.Tolerancja to przyzwolenie na ich egzystencję w sąsiedztwie. Odwracając kota tyłkiem tolerancja to nie zmuszanie mnie do lubienia muzułmanów czy homoseksualistów. :classic_cool:

Gość
Największymi rasistami są murzyni. x murzyni mają powody aby nienawidzić białych:O Zajrzyj troche do historii to pogadamy ;)

Gość do_wyżej
spier'dalaj czarnuchu

Gość gość
*czarnucho

Gość gość
kiedyś może i mieli powód ale obecnie to nadają się aby im zrobić powtórkę z rozrywki ! bo tak się ta hołota rozbeszcześciła że tylko z nimi problem ! zamiast się rozwijać cofają się wstecz !

Gość gość
dziś polacy sa najwiekszymi rasistami ze wszystkich nacji w europie xxxxx jak ktos w d***e był i g****o widział, to ma taka wizję świata właśnie. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jakimi rasistami są np. Finowie. Wiem o co chodzi, temat założony po to, żeby jak zwykle pohejtować "Polaczków", no ale niestety, kiepsko ci poszło.

Gość gość
A Polaczek tylko węszy kto jest większym rasistą od niego żeby się usprawiedliwic