Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawidłowe plemniki 2% a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Hej kobietki.Niedawno mój mąż robił badanie nasienia no i okazało się że ma tylko 2% plemników o prawidłowej budowie wiec 98% tych złych że tak napiszę :)Teraz zrobiłam test i pozytywny, jestem w szoku ale jednocześnie zastanawiam się jakie jest ryzyko że to wszystko za sprawą któregoś z tych 98% plemników i z ciążą może być coś nie tak

Gość gość
Zła morfologia może być przyczyną poronień

Gość gość
Moj mąż też miał fatalne wyniki badań. Nie mieliśmy praktycznie szans na zajscie w ciazę ale udalo się. Syn ma trzy lata o jest zdrowy :-)

Gość gość
A no właśnie ale albo jest to cud albo za wcześnie lepiej się nie cieszyć.Mam pcos mój teratozoos*****e, dwa miesiące leków i test pozytywny

Gość gość
Ale te złe plemniki to nie znaczy że jakieś zmutowane, tylko np. mają nieprawidłową budowę,******iwość. Jeżeli plemnik był zdolny do zapłodnienia, to najprawdopodobniej wszystko z nim ok.

Gość gość
Nie wiem boje się bo moja mama tyle razy poroniła, właśnie z przyczyny złych plemników

Gość gość
Nie zamartwiaj się, super, że przy takich wynikach udało się zajść, przy idealnych wynikach nasienia też kobiety ronią, to już kwestia losu, jest ciąża i na tym się skup.