Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sporty uprawiacie

Polecane posty

Gość gość

Ćwiczycie , biegacie , pływacie??? czy coś innego ?

Gość gość
Pływam i biegam - 3-4 razy w tygodniu pływanie i tyle samo bieganie. Nic wyczynowo, ale 10 km przebiegnę bez problemu i 2-3 km żabą na basenie pocisnę (kraul u mnie słabiutki :) ) i dla mnie to już wystarczająco. Okazjonalnie joga. Teraz mam przerwę bo mam 2,5-miesięczne dziecko w domu i jestem chwilowo sama więc nie mam z kim dziecka zostawić (mąż musiał wyjechać niestety) ale gdy tylko będę mogła... :) Nie lubię ćwiczeń ani siłowni, bo są dla mnie nużące. Przy bieganiu i pływaniu za to bardzo dobrze mi się myśli i czyści mi się głowa - rewelacyjny sposób na stresy. Wózek też kupiliśmy biegowy więc już niedługo będę mogła z córą biegać :)

Gość gość
siłownia głównie, zazwyczaj 1,5-2h. Bieganie 6km-2 razy w tygodniu i czasem ćwiczenia Chodakowskiej jak mam za mało czasu na siłownie.

Gość gość
Sex

Gość gość
Sex wyczynowy przy dziecku

Gość gość
Ja nie zamykam się na jedna dyscypline. Probuje wszystkiego żeby unikac monotonii. Dbam o to zeby zawsze mieć sprzet i odziez wysokiej jakości, ostatnio bardzo polubilam sklep http://cerrotorre24.pl/, a z dobrym zaopatrzeniem żadna dyscyplina mi nie straszna :)