Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem pielegniarka i w szoku jestem ze dziewczyny maja nieogolone nogi i pachy

Polecane posty

Gość gość

czesto pogotowie przywozi nagle przypadki do nas do szpitala. i powiem wam,że nieraz mlode i piękne ,niebiedne dziewczyny trafiają do nas i jak sie je rozbiera to doznajemy szoku... często nieogolone pachy..zarosniete krocza i nogi.. radze wam dbajcie o siebie bo nie znacie dnia i godziny kiedy zeslabniecie na miescie i bedzie wstyd w szpitalu.

Gość gość
ta prowokacja już była

Gość gość
Depilacja to prywatna sprawa, wiec wsadz sobie swoje rady w buty

Gość gość
Niezłe prowo sfrustrowanej maliniary. Połowa mojej rodziny pracuje w służbie zdrowia i czyjeś nieogolone pachy nie byłyby dla nich żadnym szokiem a tym bardziej nie przyszloby im do głowy o tym gadać.

Gość gość
a co im sie stało że trafiły do szpitala ?

Gość gość
jestem psychologiem i powiem Ci, że jestem w szoku ile dziewczyn , które zostają pielegniarkami to puste idiotki, które po latach sa juz totalnie zimne, znam męza jednej, on mówi, ze jej tej jego zony juz smierc nie rusza, ani nic, a pusta jak beben mowi tylko o urodzie

Gość gość
masz klasyczne IQ pielegniarki, czyli odpowiadajace przyblizonym wartosciom żaby bagiennej... nie wiesz tepa dzido, ze golenie z higiena nie ma nic wspólnego? Te włosy zwłaszcza pod pachami czy na łonie sa potrzebne, stanowia ochrone przed bakteriami. Kazdy ginekolog gani za golenie sie tam

Gość gość
spadaj durna bzdziagwo razem ze swoim szokiem, nie gole bo nie chce i kij komu do tego

Gość gość
Słabe prowo. Prawdziwa pielęgniarka takich rzeczy się naogląda że na nieogolone pachy nawet nie zwróci uwagi. Zresztą to czy kobieta się goli czy nie to jej osobista sprawa i nie ma związku z higieną. Moda na depilację nóg pojawiła się dopiero w latach 60 a bikini w okolicach 90-tych. I właśnie - to moda a nie jakiś wymóg.

Gość gość
Ja ty jestes pielegniarka to ja kandydatem na prezydenta:-) . Kudly tu i tam nierosna komus nazlosc tylko spelniaja jakąs funkcje:-P. Ziemnioki na obiad juz obralaś?

Gość gość
Bo to maliniara a nie żadna pielęgniarka. Z takim podejściem to ona by się zesrała jakby musiała zmieniać opatrunki jak ją nieogolone pachy szokują. Won stąd i się nie pokazuj.

Gość gość
to nie prowokacja. jestem pielegniarka .pracuje dopiero moze tylko pol roku bo po studiach dopiero,ale naogladalam sie takich dziewczyn i dla mnie to dziwne.

Gość gość
To jak takie coś dla ciebie dziwne to na uj szłaś na pielęgniarstwo tępa dzido. Pożywkę sobie z pacjentek razem z takimi samymi debilkami jak ty urządziłaś, jak masz czelność w ogóle komentować kto, gdzie i dlaczego ma owłosienie. Ty taka idealna? Wątpię i byłoby się do czego przyczepić, na pewno ktoś by się pośmiał pustaku.

Gość gość
gośc 15:50 powiem tak, włoski sa po coś, po coś je natura stworzyła i ewolucja, jakby sie uczyła nasza pielegniarka na biologii to wiedziałaby, ze włoski np w miejscach intymnych chronia przed dostawianiem sie bakterii do srodka pochwy, włoski chronia. Oczywiscie golic nogi dla estetyki i pachy powinno sie, ale czasem zdarza sie przecież , że sie o tym zapomni, nie powiem, lepiej sie golic, ale w miejsach intymnych to sprawa osobista! CO DO PIELEGNIAREK, TO nie znałam zadnej mądrej i wartosciowej pielegniarki, nie wiem czy ta praca tak wypala mozg, ze robia sie jakieś chamskie do innych kobiet , oziębłe, nieczułe na płacz pacjentow...

Gość gość
pielegniarki są tępę i oceniaja innych po wyglądzie, nieraz..sie spotkałam w szpitalu z chamskimi odzywkami własnie do innych kobiet, od kobiet pielegniarek

Gość gość
piguly sa głupie i chwala sie magistrem na akademii medycznej tak jakby lekarzem byly!

Gość gość
Co za bzdury jakieś. Żadna szanująca sie pielęgniarka nie zakładałaby tak durnego wątku.

Gość gość
To nie musi być prowokacja.Prawie każda pielęgniarka,którą znam tak się zachowuje.Złośliwość to ich cecha zawodowa i to dotyczy nawet młodych pielęgniarek.