Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zanik płata czołowego

Polecane posty

Gość gość

WITAM Ból głowy zaczoł sie 4 lata temu wtedy mieszkałam w warszawie zrobiłam badanie i wyszło zanik płatów czołowych brałam lek przepisany przez neurologa divasan ale tez nie pomagał bolało mnie tak przez dwa lata raz mocniej raz słabiej ale cały czas. Trafiła sie okazja i 2 lata temu wyjechałam z warszawy i zamieszkałam nad morzem i ból głowy był taki ze przechodził juz po tab przeciw bólowych moze zmiana klimatu pomogła ze tabletki zaczeły działac. No i teraz czas terazniejszy mam znowu problem z ciagłym bólem głowy 24 godz na dobe nic nie działa nic nie pomaga nawet migpriv , ketonal, aspirina migrena, nurofen migrena itd byłam u neurologa dostałam leki etopro,asertin,naproksen ale one tez nie pomagaja juz nie wiem co mam robic nie moge normalnie funkcjonowac DR stwierdził że jest to ból naczyniowy , ból głowy zaczyna mi sie w płacie czołowym i nachodzi na oczy czasmi krazy po głowie ale cały czas jest w tym płacie czołowym mam tez lek cinie raz wziełam jak ból pojawlsie po obiedzie i pomógł ale niestedy ostatnio budze sie juz rano z silnymi bólami głowy i cinie juz nie pomaga biore naproksen 2 tab i przechodzi z silnego bólu do ćmienia i tak sie trzyma, przy tych bólach wystepuja mdłosci . Co mozna na to poradzic mam w domu 4 dzieci a z bólem głowy nie da sie normalnie funkcjonowac. I co oznacza zanik płatów czołowych z czym to sie moze wiazac mam 34 lata . Pozdrawiam i bardzo dziekuje za odpowiec

Gość gość
zaczoł się też muj dobry okres w życiu gdy się z Warząchewki do Warszawy sprowadziła ja

Gość gość
nikt mi nie pomoze?

Gość gość
Klikałaś w google? Tam jest sporo informacji na ten temat.

Gość gośćula
ból może wynikać z neuropatii nerwu trójdzielnego,gdybys miała zanik płata czołowego to miałabys i szereg innych objawów tj niestosowna mimikę ,paralize ,spłycony afekt,depresję i/lub manię. Robiłaś MR ? co wykazało?

Gość gośćula
a doczytałam ,czyli robiłas rezonans skoro wykazano zanik płatów,a spektroskopie robiłaś ? bo zanik płata nie robie sie ot tak ,na ogół jest to powiazane z guzami(nie bój się nie tylko złosliwymi) co na to neurolog ?

Gość gość
uzytkowniczka kciukiem ma ten sam problem co ty. zapytaj marysi

Gość gość
nie jest z tobą tak żel, 4 dzieci, ja po jednym lewie jestem ciepła

Gość gość
tez bardzo bolała mnie glowa lacznie z wymiotami swiatlo wstręt zwracałam zolcia zoladek chciał mi wyskoczyć okazało się ze miałam to od bardzo niskiego ciśnienia dzisiaj nie wiem co to bol glowy pomaga mi sporadycznie SARIDON

Gość gość
może cine ale to na migrenę jest