Ona199303 0 Napisano Marzec 31, 2015 Witam Kochałam się z chłopakiem w gumce 23.03.2015 (miałam dni nie płodne), doszło do wytrysku w pupie, jednak po wytrysku spanikowaliśmy trochę, myśląc, że było to w pochwie ale na szczęście było w pupie. Gdy spanikowaliśmy nie jestem pewna bo było to w stresie ale mogliśby włożyć palce pierw w pupe później w pochwę w celu upewnienia się gdzie doszło do wytrysku... Dodam, że podczas wytrysku w pupe, miałam podłożoną ściereczkę tak, że gdyby sperma wypłynęła nie doszło do kontaktu z pochwą. Ponieważ trochę odczuwam piersi i wczoraj bolał mnie trochę brzuch/podbrzusze, jestem też trochę zmęczona i senna dlatego moje pytanie brzmi czy mogło dojść do zapłodnienia ? poprzez przeniesioną spermę na palcach ? Dodam jeszcze, że dwa tygodnie temu po kilku miesięcznej przerwie zaczęłam prace i pracuję fizycznie, czasami nawet trochę bardziej niż fizycznie i wracam zmęczona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2015 Zmęczona na ru/chanie bez głowy nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2015 ile twoj chlopak ma lat ze nie wie gdzie fiuta pchal i gdzie doszlo do wytrysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach