Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dalej sie zachowac gdy zwróciliśmy na siebie uwagę

Polecane posty

Gość gość

Witam! To pytanie głównie do mężczyzn ale i do kobiet które wiedza co robić :) byliśmy nieznajomymi, w sumie nadal jesteśmy, ale zaczęliśmy się do siebie uśmiechać i on pierwszy zaczął mówić część. Czy to znaczy ze podobam mu się? Jak się mijamy to z daleka cały czas ma zawieszony na mnie wzrok. Do momentu aż się miniemy, pochyla wtedy głowę lekko w dół i ja wtedy nie mam odwagi się nawet uśmiechnąć nie wiem czemu. Boje się że pomysli ze jestem taka podrywaczka. Obiecałam sobie ze jak go spotkam to uśmiechne sie ale nie widzę go od tej pory. Skoro zadał sobie nieco trudu aby te część nieznajomej powiedzieć to czy sam zechce mnie zagadać? Czy mogę go jakoś zachęcić ale nie nachalnie bo raczej nie jestem taka odważna. On też jest spokojny, bo czasem widzę go że znajomymi.

Gość gość
Uśmiechnij się, zapytaj co słychać. Czy to tak ciężko, korona ci z głowy spadnie?

Gość gość
Chcilabym to zrobić, ale takie proste rzeczy czasem wydają się trudne do zrobienia, bo czuje się speszona przy nim.chodzi mi o to czy jego zachowanie świadczy o tym ze naprawdę chce mnie poznać. Jak faceci się zachowują gdy chcą kogoś bliżej poznać. Jak teraz go zobaczę to z pewnością się uśmiech e, zachęce go moze tym do zagadania mnie. Chyba faceci lubią się nieco sami wysilać też?