Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta mówi że chce mieć przystojnego i bogatego meżczyznę

Polecane posty

Gość gość

To się wszyscy na nią dziwnie patrzą ;/. Tak jakby miała wymagania z kosmosu, dlaczego? Ja chcę mieć dobrego, uczuciowego i inteligentnego faceta, ale powinien też być atrakcyjny, zadbany. Niekoniecznie bogaty, ale zaradny a nie zarabiający ledwo najniższą krajową z łaską. To są naprawdę takie duże wymagania? Mam wrażenie, że moje koleżanki biorą sobie byle jakiego, byleby był, płakać będą chyba później. Ja bym takiego faceta kijem nie tknęła a i ich towarzystwo najczęściej mnie męczy...

Gość gość
jeżeli ma być zaradny , zapieprzać na Twoje majtki i szminki to po kiego? jeżeli ma zapieprzać na dzieci i na Matkę swoich dzieci by się czuła dobrze to ok.

Gość gość
szczerze powiedziawszy jest pewna grupa kobiet co biorą sobie byle kogo tylko żeby mieć faceta moja kuzynka ledwo co skończyła szkołę nie wiem czy wcześniej kogoś miała ale ładna dziewczyna z niej i taki grubas ze 150kg łysy brzydki jak nie wiem do niej zagadał przez net i już z nim była a potem ten ją zostawił choć w głowie mi się nie mieści by jakaś go chciała w sumie mogę zrozumieć że ludzie mają inne gusta ale wracając do kuzynki jakaś jej koleżanka naraiła jej kolegę jej chłopaka i co ona z nim od razu jest to wyglądało tak jakby ta koleżanka swatką była :O

Gość zona1988
Jesli ty tez jesteś atrakcyjna, zaradna, inteligentna i zadbana to nie widzę nic dziwnego w twoich wymaganiach.

Gość boromir
no tak ale też bogaty inteligentny i przystojny facet też nie będzie chciał byle jakiej panienki też powinna być dobrze wykształcona zaradna z dobrą pracą i bardzo ladna. I z tego czekania na taką osobę jak nam się wymarzyła często ludzie zostają sami a ci co jakoś specjalnie nie czekali na ideał są szczęśliwsi

Gość gość
osobo powyżej rozróżnij to - cheć z zwiazku z w miarę przystojnym i zaradnym facetem a czekanie na ksiecia z bajki to dwie zupełnie odmienne sprawy, raczej to można przyrównać to brania kogokolwiek z braku laku, czyli uważasz, że to są jednak wysokie wymagania?