Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podobają Wam się czarnoskórzy ? Mi tak są bardzo męscy !

Polecane posty

Gość gość

to ciacha !

Gość gość
mi się bardziej podobają szkoci te ich rude włoski

Gość gość
no to ciacha :-) !

Gość gość
Do Agnieszka93 są piękni nie udawaj że Ci się nie podobają ;-) ale każdy ma swój gust ta z 19"14 lubi rudych szkotów ;-)

Nie podobają mi się w ogóle. Wolę jasną skórę, piegi i rude włosy.

Gość gość
Do Haze, pisałaś że byłaś w Wielkiej Brytanii ja wiem że ludzie mają jasne i ciemne włosy w każdym Europejskim kraju ale w Hiszpanii procentowo jest więcej ciemnowłosych niż Norwegii i pisałaś że ludzie są różnego wzrostu w Polsce i Brytanii to wiem ale patrząc ogólnie Brytyjczycy naprawdę nie są od nas niżsi moja kuzynka twierdzi że są ale może ona coś pomyliła. Na wikipedii możesz wpisać human height i tam napisali że przeciętny młody Holender ma 184 a Polak 180 czyli ludzie wysocy i niscy są wszędzie ale Holendrzy są ogólnie wyżsi niż Polacy a może te dane to błąd sama nie wiem chciałabym zwiedzić Świat aby wiedzieć jacy są ludzie ja wiem że wszędzie są różni bo nawet Azjata żółty może mieć 190 a biały Polak 160 ale patrząc ogólnie to Polacy są wyżsi od Azjatów . Czyli raczej Polak ma 190 a Ajata 160.

Gość gośćula
nie,nic do nich nie mam ale do wyra bym nie wpuściła,obrzydzają mnie,tak samo jak hindusi i arabowie.

Gość gość
Do Haze z 19:16 gdy będziesz mieć czas to dopisz na komentarz z godziny 19:22 ale jeśli ktoś inny zna odpowiedź to niech też pisze :-) Kuzynka jeszcze pisała że Anglicy są bardziej tolerancyjni, jest tam dużo homo, chłopak ma wyższą dziewczynę, chłopcy są fryzjerami, dziewczyny mechanikami, że są milsi ;-)

Pytanie, o co Ci chodzi? Bo nie rozumiem. Któryś raz już piszesz o tym wzroście. Nie rozumiem dlaczego to jest takie ważne.

Gość gość
Masz 15 lat czy tylko coś z deklem, autorko, bo bełkoczesz okrutnie? :D

Dlaczego mam udawać, nigdy nie widziałam murzyna, który by mi się podobał. Dla mnie tylko biała skóra jest ładna, nawet opalenizna mi się nie podoba.

Gość gość
Haze , jest to ważne bo kuzynka mi powiedziała że Anglicy prawie zawsze mają 160 a dziewczyny 150 chciałabym kiedyś zobaczyć Anglię ale ja mam więcej niż 150 czyli bym się tam dziwnie czuła ale może kuzynka żartowała ;-) dziękuje i przepraszam za problem ;-)

Gość gość
Dafuq ??????

Gość gość
podobają się :)

Gość gość
no podobają mi się czarni spoko są ;-)

Taa, mój facet ma 188, jego starsza siostra prawie 180. Jest sporo niskich, ale jest też dużo wysokich, tak jak wszędzie. To nie jest naród pigmejów czy karłów.

Gość gość
Do Haze, dziękuje czyli tak jak w Polsce :-) Rasa Dynarska ma aż 188 tyle liczy młody przeciętny Dynarczyk czyli mieszkaniec gór Dynarskich które są na bałkanach ;-) . Rasa Sudyjska też jest wysoka. W książce o tym czytałam, interesuje się geografią. Jest bardzo dużo odmian ras koło 20-stu. Ciekawe czy Holendrzy są wysocy. Wzrost można zmienić gdy się rośnie, legalnie lub nie a gdy się nie rośnie też się tak da legalnie lub nie ale jeśli chcesz być wyższa łamiesz nogii a jeśli niższa robisz operację kręgosłupa było o tym w programie Galiieo może są też inne sposoby pewnie tak

dziewczyno, ty masz coś nie tak z tą obsesją na temat wzrostu.

Gość gość
Do Haze .Mój kuzyn byłby karłem ale gdy rósł dali mu jakieś hormony i ma normalny wzrost, moja koleżanka byłaby gigantem ale dali jej jakieś leki, ale smutne jest gdy ktoś już przestał rosnąc i nie można dać mu leków to można załatwić legalnie i nie ale gdy przestał ktoś rosnąc a chce być wyższy to możne połamać nogi a jesli chce być niższy to zrobić operację, zabieg kręgosłupa legalnie lub nie było o tym w galiiego, pewien pilot to przeszedł i wszystko jest ok.

Gość gość
galileo to program naukowy na TV4

Gość gość
a tobie dają też jakieś leki ? bo chyba potrzebne by były...

Gość gość
są bardzo przystojni czarni :-)

Gość gość
no no czarni są spoko

Gość gość
to ciacha