Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejsze kobiety są wynaturzone ze swoich kobiecych instyktów

Polecane posty

Gość gość

nie chcą mieć dziec***iją palą ćpają chodzą do wyra z kim popadnie szczycą się w dodatku tym. takiego zepsucia już dawno tu nie było czas aby spadły na ich szyje miecze oczyszczenia!

Gość gość
przypominają mi kobiety opisane przez Markiza de Sade totalna sodoma i gomora

Gość gość
nie no lepsze potulne córy islamu...

Gość gość
spadnie i to szybko. Cywilizacja zachodu skończy tak samo jak Sodoma i Gomora

Gość gość
każdemu upadku cywilizacji towarzyszyła wcześniej rozpusta i pogarda dla własnego życia i ciała: Rzym, Sodoma itd

Gość gość
żebyś wiedziała że lepsze na cholere mi jakaś pyskata jędza i feminazistka? która nie chce mi dać potomstwa i nie wie jak być kobietą

Gość gość
Nie piorą, nie gotuja, nie sprzątają. Jestem kobietą i ich nie rozumiem. Facet ma zarabiać i szafke naprawić. A nie stać przy garach codziennie. Niby takie wyzwolone a lenie bez honoru. Zwykłe lampucery co tylko chlać i nogi rozkraczac potrafią :o a poźniej lament że nie szanowane..

Gość gość
wszystko się s**********o przez ten feminizm kobiety z nami pogrywają a my nie mamy nic do gadania dawniej brało się je za pysk i spuszczało wpie/rdol jak coś fikały i o dziwo były prze szczęśliwe! One potrzebują silnej dominującej ręki która przytuli ale też i wpie/rdoli gdy trzeba, a dzisiejsi faceci ani jednego ani drugiego nie potrafią

Gość gość
Mnie nikt 'za pysk' brać nie musiał. Matka nauczyła że jak się meźa kocha to się dba o niego a nie tylko WYMAGA. To dzisiejsze 'panienki są roszczeniowe. Robić w domu? A fee! Księżniczki od siedmiu boleści..

Gość gość
No dziękuję za stanie przy garach, pranie , prasowanie i usługiwanie księciu. Wolę żyć sama i nie słuchać,że zupa za słona a podłoga źle pozmywana. Gdzieś mam facetów, nie potrzebuję męża. Jak będę chciała seksu to sobie znajdę faceta do tego.

Gość gość
pamiętam jak mi babcia opowiadała o mojej biologicznej matce która zdradzała mojego ojca bo był właśnie taką miękką fają : własna rodzona siostra mojej matki mu mówiła, że powinien "spuścić wpi/erdol taki że doopę po podłodze powinna ciągnąć" a ten głupi płakał, w twarz mu pluła a ten nic i dlatego go zdradzała i olała bo uznała że taki słaby facet któremu kobieta wchodzi na głowę nie jest jej potrzebny ps. matki nie szanuje

Gość gość
a po co komu dzieci się pytam(?) bo dla mnie to bezsens.

Gość gość
doganiamy w końcu wynaturzonym facetom (nie chcą nas utrzymywać, nie potrafią niczego naprawić, nie lubią swoich dzieci, są leniwi i wiecznie myślą fiutem) nie widzę problemu.

Gość gość
Co za bzdury wypisujecie, ludzie są różni i dobrze że młode kobiety mają wymagania, teraz kiedy wszyscy pracują obowiązki w domu powinno dzielić się na pół, mój tata zawsze gotowal i sprzatal z moją mamą i tak mnie wychowali rodzice, że każdy kto mieszka w domu o niego dba. A to że nareszcie polskie dziewczyny przejzaly na oczy i chcą się uczyć, robić kariery, podróżować to też bardzo dobrze, w wieku dwudziestu lat ani kobieta ani mężczyzna nie są gotowi na dzieci, takie małżeństwa to właśnie te które tutaj narzekają, że zdradzają, że się wypaliło, że rodzina ich przytłacza, do tego trzeba dorosnąć i żeby dobrze wychować dziecko trzeba go pragnąć a nie mieć je bo od pokoleń tak było, matura, licencjat bądź magister i rodzina od razu, żenada.