Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komentarze na facebooku... POMOCY ! ! !

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że brzmi to głupio, bo w tych czasach na FB zna się każdy, ale ja uważałam to za głupotę. Niedawno musiałam jednak założyć konto ze względu na szkołę. (wszystkie ważne informacje uczniowie i nauczyciele piszą na grupie klasy) I tu się zaczyna mój problem. Ważny dla mnie chłopak dodał mi komentarz pod zdjęciem, a ja nie wiem jak na niego odpowiedzieć. Nie chodzi o treść, tylko o to jak wstawić odpowiedź dla konkretnej osoby pod komentarzem do zdjęcia.

Gość gość
Pod komentarzem jest taki odnośnik "odpowiedz"

Gość gość
No właśnie nie ma i w tym problem. Czy to dlatego, że loguje się przez tel? Jak wejdę z kompa, to już będzie?

Gość zona1988
Najlepiej odpowiedz mu w realu i to z pewnością w głosie. Będzie pod wrażeniem.

Gość gość
Ja wiem. Ale widzimy się za kilka dni. On odpowiada na moje komentarze, nie chcę żeby wyszło, że zlewam go.

Tak, na kompie powinno się pojawić. A jak nie, to po prostu napisz komentarz pod tym zdjęciem niekoniecznie bezpośrednio pod jego komentarzem i zataguj go czyli wpisz jego imię i nazwisko zanim skończysz wpisywać rozwinie się wstążka z jego fb kliknij na nią i zrobi się w miejscu jego imienia link do jego profilu. Wyświetli mu się w powiadomieniach, że wspomniałaś o nim w komentarzu. Nawiasem mówiąc, chciałabym mieć takie problemy :)

Gość zona1988
Skoro obydwoje juz o sobie wiecie to pora zrobić krok dalej niż Facebook.

Gość gość
Psychodelirium, Dzięki wielkie. To nie są moje problemy, ale mimo wielu kłopotów (także zdrowotnych) staram się żyć normalnie, a on jest dla mnie bardzo ważny.

Gość gość
Dlaczego nie? Ale na razie jest z niego super kumpel. Dla mnie jest ważny, ale nie wiem jak to działa w 2 stronę.