Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadki rowerowe

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was miała kiedyś wypadek na rowerze, a jesli tak to niech go opisze. Mam jeszcze jedno pytanie: czy jeździcie w kaskach?

Gość gość
ja jechałam na rowerze i coś mi przednie koło ocierało o błotnik, spieszyłam sie do pracy więc nie chciałam się zatrzymywać, ale bałam się że opona się zniszczy :) Więc w trakcie jazdy chciałam ten błotnik odgiąc nogą, i gdy tak odginałam to mi ta noga troche dalej się obsunęła weszła między szprychy :) Zrobiłam takie salto na rowerze ha ha ha ha dobrze że to było przed 7 rano i nikt nie widział :) Połamałam koszyk na zakupy i zrobiłam sobie siniaki na wewnętrznej części dłoni a po za tym to nic się nie stało :)

Gość gość
Ja miałam kiedys taki wypadek rowerem, ze później juz sie do niczego nie nadawał tylko do Metlandu (http://metland.com.pl/), znaczy sie do punktu skupu złomu.

Gość gość
kask jest nie tylko konieczny ale i objawem szacunku dla swojego zdrowia i życia, dzisiaj to po prostu norma, kasku nie ma ten komu szkoda kasy lub po prostu jest bez wyobraźni a co za tym idzie głupi. Jakoś na nartach prawie każdy to rozumie ale to hobby dla zamożniejszych. Na rowerach bez kasków jeżdżą lanserzy z ptasim móżdżkiem.

Gość Ewaa333333
Jeżdżące bez kasku to idiotki. A ta co wsadziła noge w szprychy powinna się leczyc psychiatrycznie!!!!

Gość gość
Ewaa333333 dziś Jeżdżące bez kasku to idiotki. A ta co wsadziła noge w szprychy powinna się leczyc psychiatrycznie!!!! xx A skąd wiesz czy się nie lecze? :) Lekarz mi nie zabrania jeżdzić na rowerze :)