Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety lecą na facetów z tępym, agresywnym wyrazem twarzy i tatuażami?

Polecane posty

Gość gość
uwielbiam takich bez karku😍

Gość gość
Nie zauwazylam jakoś. Ale pewnie są takie - podobnie tępe i agresywne, albo z trudnych rodzin Wiec chyba ci nie żal?

Gość gość
Bo wszyscy Polacy są tępi i agresywni

Gość gość
Spoko, jak już takiej tępej lali zrobi dziecko i kopnie w dupę to wtedy szukają miłych i spokojnych. Żeby dziecko tępego dresa utrzymywali

Gość gość
najlepszy kochanek to Polak😍

Gość gość
Słynny kafeteryjny podział na tępych dresów i miłych-spokojnych? :-D ale by byl łatwy świat...

Gość gość
Świat byłby piękny gdyby wszystko było czarno-białe

Gość gość
"Kawał chłopa i kafar z postury Do awantury był zawsze skory Zagra crime story w wersji po polsku Okropnie męczył kociarstwo w wojsku Chcąc przed dziewczyną popisać się męstwem Pobił staruszka ze szczególnym okrucieństwem Nie lubił zwierząt i nad nimi się znęcał Gardził ludŹmi których dotknęła nędza Na boisku podstawił nogę kalece Mówił on nie jest wart nas przecież" X kobiety pragną tylko takich jak w opisie powyżej. Spokojnymi gardzą :O

Gość gość
A ja lubię inteligentnych i w miarę spokojnych facetów. Podobają mi się też wytatuowani.

Gość gość
Ty powyżej Do której grupy zalicza się mój facet? Nie jest spokojny bo ma od dziecka ADHD Zawsze pomaga ludziom w potrzebie, staruszce na ulicy, da zlotowke zebrakowi, bardzo troszczy się o swoich dziadków, jest wrażliwy na cierpienie No więc?

Gość gość
zaburzenia psychiczne klasyfikują go jako typa powyżej. W każdej chwili może "wybuchnąć"

Gość gość
Jak dla mnie do z******tej. Najfajniejsi ludzie są mili, spokojni w taki sposób, że nie szukają problemów, ale są energiczni

Gość gość
Tez myślę ze do z******tej, chociaż ADHD bywa męczące . Ten palant powyżej dzieli ludzi na okrutnych i spokojnych miłych hahahaha niektórzy naprawdę powinni się doksztalcać ...

Gość gość
Bo to palant, śmieszne jest to, że on chciałby samego siebie do tych miłyvh zaliczyć