Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kochanką żonatego i wielkanoc oczywiscie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość 15.16 idiotką jesteś czy jak? To obca baba winna jest zdrady żonatego faceta? Obca baba nie jest niczyją zoną i nikogo nie zdradza.Czep się niewiernych chłopów bo jesli mają taki charakter to czy bedzie ta czy inna to i tak zdradzą! tepa dzido. jak s*ka nie da to pies nie wezmie. jak mnie takie tepactwo razi. az kosci bola gdy czytam wypociny takich nic nie znaczących tepych kretynek.

Gość gość
Czemu kobiety uważaja ze to wina kochanek. Jak facet chce kogos szukac to znajdzie i tyle. Ale jego sie wybiela, szczegolnie te zdrdzone żony. Wyładowują sie na obcej a nie winia swego zdradzającego męża. Chcą wierzyć ze on taki byl zniewolony, nie chcial ale musial bo go omotala , przywiazala i zgwałcila. A mowienie ze jakby nie bylo kochanek to by faceci nie mieli z kim zdradzać :)))) A co jest warte małżeństwo , związek gdy jedna strona jest z drugą i jej nie zdrdza bo nie ma z kim:)) Tu przecież chodzi o to że nawet jesli facet (kobieta) ma okazję , czy ktoś sie jemu (jej ) nrzuca to poprostu mowi "nie , bo mam zone(męza) i ja, jego kocham. Wtedy się ma pewność że to jest prawdziwa milosć, chęc bycia z tym kims. A zrzucanie winy na osoby postronne i szukanie w nich winowajcow jest słabe. Ale chyba taka jest natura kobiet , że wolą zdradzacza , biednego misiaczka utrzymac za wszelka cene. Faceci , ktorych zony zdradzaja jednak inaczej postepuja i winia swe zony a nie innych facetow.

Gość gość
jesteście niesprawiedliwi i wszystkich wrzucacie do 1 wora. Mój kolega np. jest z zoną wyłącznie dla dziecka, no i 'co ludzie powiedza'. Nie zyje z zoną, mają swoje sypialnie w 2 róznych częsciach wielkiego domu [ludzie dośc znani w naszym otoczeniu, na piedestale, wychwalani itp.]. Od lat wakacje, urlopy spędzają osobno. Mój kolega zakochał się w młodszej o 20 lat kobiecie. Dziewczyna bardzo mądra, sliczna, poznali się w pracy jak to zawsze bywa. On ją naprawdę kocha. Ostatnio bylismy na piwie i on miał lzy w oczach... wkurzał się, smucił i znowu wkurzał, Mówił ze takeij bezsilnosci w życiu nie czuł. Nie odejdzie od żony mimo , ze jest mu bardziej obca niż ktokolwiek inny, nie odejdzie, bo jedyne co go tam trzyma to córka, boi się też tego jak zostanie odebrany w społecznosci lokalnej i raczej na pewno ludzie byliby w szoku już nie mówiac o jego starych rodzicach, całej rodzinie i w spoleczeństwie, w którym uchodzi za wzór wszelkich cnót. wiec sobie tak zyje mega nieszczęsliwy, zalamany, rozgoryczony do garnic mozliwości. Człowiek na poziomie, na stanowisku, smietanka naszego miasta po prostu zakochał się... bardzo mu wspólczuję, bo to bardzo dobry człowiek. Ta młodsza kobieta bardzo go lubi, wiem ze smsują ze sobą ale tak neutralnie, kobieta nie wciąga się w to i widać, że nic z tego nie będzie, ona go ciągle hamuje, tworzy dystans... on ja tak uwodzi już 3. rok i jest z nim coraz gorzej, ta kobieta tez coraz częsciej ma tego dość, wielokrotnie próbowała to skończyć, no ale nie da się, on jej nie daje.... kogo tutaj obwiniać/

Gość gość
Najbardziej w takich sytuacjach cierpią dzieci.Klapsy są karalne to taka krzywda psychiczna też powinna,a wy z dziećmi się nie liczycie.Powinno się wam zabronić mieć więcej dzieci.Do dzisiaj 16l chodzę do psychologa przez taką babę co mk rodzinę zniszczyła i pilnuje żebym ojca nie miał,a jej dzieci mają.Ja się na swiat nie pchałem,żeby mną poniewierać.Przemyślcie to sobie nowoczesni ludzie.

Gość gość
A I JESZCZE DODAM, Ze z tego co on mówi i jak ją non stop uwodzi to kobieta powinna dostać medal za wytrwałosć i zasady [ona jest wolna]

Gość gość
a ty kolego miej swój rozum i zrozum, ze jakby ojciec chciał z tobą mieć kontakt to by go miał, a nie sluchał sie innej kobiety. nie wiń jej , tylko swojego ojca.

Gość gość
nie usprawiedliwiam mężów - zdradzaczy, wręcz brzydzę się nimi, ale prawda jest taka, że jak kobieta się szanuje i ma jakieś zasady, nigdy nie spojrzy na żonatego - dla mnie taki facet to jak wybrakowany towar

Gość gość
Obwininiam was,dorosłych.wszystkich.Dzieciom mówicie to niezdrowe,tamto nie wolno a sami jaki przykład dajecie?Sprawiacie,że my nie mamy bezpiecznego dzieciństwa bo sami jesteście jak dzieci,tylko zabawki macie inne.Nie powinniście dzieci mieć i już.

Gość gość
nie baba ci zniszczyła rodzinę matole ale twój tatuś ja zniszczył niemoto jedna

Gość gość
slabe...zgadzac sie na bycie 2taka zapchaj dziura i tylko dziura. czego oczekujesz ze ktos cie pocieszy. zycze z calego serca zeby to co robisz do ciebie wrocilo

Gość gość
A kontakt z dzieckiem to sobie możecie wsadzić gdzieś,bo nie wiecie o czym mówicie.Jakiś kontakt ma mi dom prawdziwy zastąpić?Wstydz się ,,kolego,, bo nie wiesz co gadasz.

Gość gość
Sądzisz, że twój ojciec byłby lepszym ojcem, gdyby nie odszedł do innej? Szczerze w to wątpię...

Gość gość
Tak,tak matołów i niemoty po sobie zostawiacie i za to powinno się was karać.Chłopak ma rację.Wstyd nieodpowiedzialni smarkacze.

Gość gość
oczywiscie ze taki maz to smiec i do tanga trzeba dwojga co nie znaczy ze mam pocieszac autorke.i nie pieprzyc mi tu o malzenstwach z osobna sypialnia itp.nie wiecie c**y ze najpierw trzeba sie rozstac a potem dopuero flirtoeac/randkowac/kokietowac/budowac chemie /czyscic komin...Nie odwrotnie!jednak miernoty nie zrozumieja prostej konstrukcji moralnej tego zjawiska

Gość gość
Ten facet co to ma osobną sypialnię z żoną to dopiero prawdziwy padalec i hipokryta, w dodatku tchórz. Nawet Putin rozwiódł się z żoną a kimże jest on, że nie umie uczynić tego kroku i taki wielce nieszczęśliwy? Wstyd! A postawa dziewczyny wspaniała - oby takich więcej z zasadami i godnością.

Gość gość
hipokryta bp ma osobną sypialnie z zoną moi rodzicie tez całe życie mieli osobne sypialnie i tez byli/są razem dla mnie... to głupia naiwnosć bo ja milion razy prosiłam mame aby sie rozwiodła i ułożyła sobei zycie, ale ona ie bo to maz i sa dzieci itp. on mysli na pewno tak samo, tak ma wpojone, ma 50 lat więc inaczej mysli niż dzisiejsi młodzi ludzie. zrestza po co ma się rozwodzić, skoro z tamta i tak nie będzie

Gość gość
"zrestza po co ma się rozwodzić, skoro z tamta i tak nie będzie" xxx bo się czuje nieszczęśliwy w obecnym związku? to się właśnie nazywa wyrachowanie i hipokryzja

Gość gość
A jak się rozwiedzie, to może tamta zechce z nim być.

Gość gość
to nie jest wyrachowanie, bo żona nie ma tu nic do rzeczy. utrzymuje to małżeństwo dla córki i tylko dla niej

Gość gość
a to ze czuję sie nieszczęsliwy to znaczy mniej niz miłosć do córki jesli w ogóle kumasz o czym piszę on jest teraz ojcem i jest ospowiedzialny za zycie córki i to jest dla niego ważniejsze niż jego własne uczucia

Gość gość
więc zakłamanie poza tym nie myśl, że dziecko nie wie, co się dzieje to jest życie na pokaz, w myśl zasad Hiacynty Bukiet z "Co ludzie powiedzą" ;)

Gość gość
tamta kobieta ma 30 lat, raczej na milion procent nie związałaby sie z nim gdyby był wolny. za duża różnica wieku itp

Gość gość
"a to ze czuję sie nieszczęsliwy to znaczy mniej niz miłosć do córki jesli w ogóle kumasz o czym piszę" xxx akurat kumam bardziej, niż ci się wydaje - rozmawiasz z samotną matką ale akurat mi miłość do dziecka kazała rozstać się z jej ojcem (córka przynajmniej teraz ma spokój i zapewniam - ojca jej nie brakuje, widzi go gdy tylko ma na to ochotę)

Gość gość
Roznie w zyciu bywa.

Gość gość
ale juz sie tak nie wymądrzaj uważasz ze tylko ty masz rację i tylko ty to widzisz żenująca jesteś ja sama miałam rodziców którzy szczerze się nienawidzili i zyli w sosobnych pokojach a jak się tylko spotkali niechcący w przedpokoju to była awantura a mimo to utrzymywali 'małżeństwo' dla nas, dla dzieci... czy moze byc coś gorszego/ ALE to było inne pokolenie, ten m oj kolega jest własnie z pokolenia moich rodziców, oni mysla inaczej, sa inni, ja bym tam nie mogła żyć z wrogiem i kims na kogo patrzec nie moge, ale teraz sa inne czasy, młodzi ludzie sa inni więc nie oceniaj innych ja sama bym odeszła, ale jego nie neguje, rozumiem, staram sie zrozumieć, ale widze tez jak cierpi

Gość gość
aha rozstałas się z mężem i uważasz się za wyrocznie weź sie kobieto nie osmieszaj mój kolega jest wspaniałym ojcem, bardzo dobrym człowiekiem, nie porównuj go do swojego byłego u niego nie ma kłótni i wojen, jest po prostu jedynie szacunek przez wzglad na córke, ale poza tym nie ma nic córka nie cierpi bo ma fajny dom, ale cierpia oni sami, ale to ich decyzja a mój kolega nie ejst winien ze się zakochał, nie planował tego... i tak cierpią 3-4-osoby w imie głupich zasad

Gość gość
za wyrocznię? haha - po prostu widzę tu zakłamanie i fałsz a zasady tamtego i cierpienie 4 osób (4! a więc i dziecka!)sam/sama uznałeś/łaś za GŁUPIE więc potwierdzasz tylko to, co napisałam

Gość gość
gdyby dziecko nie cierpiało, napisałbyś że cierpią 2 osoby (dziewczyna chyba nie cierpi, skoro ignoruje zaloty podstarzałego lowelasa)

Gość rezygnuje556
witajcie,łatwo oceniać i pluć jadem na kochanki.kiedyś też tak mówiłam ...do czasu. jestem mężatką z dość długim stażem i 2 dzieci,mój mąż jest dobrym,spokojnym człowiekiem! nigdy nie myślałam,że potrafię zdradzić,a jednak kiedy poznałam ,,Jego'' od razu wiedziałam,że dzieje się ,,coś''.walczyłam z tym uczuciem jak mogłam,walczylam o męża!!! ale on mnie odpychał. zostałam kochanką tego drugiego po pół roku znajomości.oboje jesteśmy w związkach,nie ma między nami słów o miłości itp. ten związek nie opiera się tylko na seksie ,bo przez pół roku jak to trwa spaliśmy ze soba 6 razy!!po drodze była moja bardzo ciężka choroba,byłam bliska śmierci,a On był ze mną na ile sytuacja pozwolila .był u mnie w szpitalu kilka razy i codziennie bardzo długie rozmowy przez tel.wspierał mnie i nadal jest obecny w moim życiu,głównie są to rozmowy telefoniczne.warto więc kochane żony zastanowić czy to kochanki są te złe i uwodzą waszych mężów czy czasami los stawia na naszej drodze ludzi ,których nie mieliśmy szansy spotkać wczesniej!!! jak wychodziłam za mąż,to ten drugi miał 17 lat ,21.mieszkamy na dwoch różnych końcach Polski.teraz możecie po mnie jeździc,jak wredna suka uwiodła czyjegoś męża (chociaż było na odwrót)!!!

Gość gość
rezygnuje556 - to tepaki sa