Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kochanką żonatego i wielkanoc oczywiscie

Polecane posty

Gość gośćubawiona
Jesteś tępa, dlatego tak dobrze znosić tą sytuacjé, to jakiś rodzaj upośledzenia umysłowo emocjonalnego...pewne rzeczy da się przewidzieć...

Gość gość
ale kto tu pluje jadem? myślę, że ten wątek jest dość łagodny, czytałam gorsze :) czemu nie rozstaliście się ze swoimi małżonkami, skoro tak się kochacie?

Gość gość
Ale masz lipe

Gość rezygnuje556
między nami nie ma żadnych słów o miłości tak jak pisałam wcześniej,ale jest jakaś więź,której nie potrafimy wytłumaczyć!

Gość rezygnuje556
do gośćubawiona nie wszystko da się przewidzieć!!! plany planami,a życie życiem!!!

Wspólczuję mlodemu czlowiekowi- ma rację. Drogie kochanki, gdzies jeszcze się plącze temat, kto winien. Winien ten, kto prowadzi się niemoralnie, czyli zdradzający mąz i kochanka. Ilez tu bylo tematów o dziewczynach szukających kochanków, sponsorów...Same się uwieszacie na zonatych, wybieracie ich celowo, polując na kolejne zdobycze...Bądźcie chociaz uczciwe i honorowe w swoim koorestwie. A facet, który tak skomle do mlodej kobiety, musialby zrezygnować z bycia filarem spolecznosci, czy lokalnym vipem, gdyby się rozwiódl i związał z mlodszą. I niech nie pitoli głodnych kawałków, ze robi to dla córki. Córka jest zasloną dymną, zeby nie rezygnować z pozycji tuza, a do tego zdobyć młodą kobietę. Miec ciastko i je zjeść. A jaki "biedny" i zamotany w swojej podwójnej moralności....Zmanipulował nawet kolegę, który pisze o nim w temacie. Nie oczekuj autorko takich samych przywilejów i należnej pozycji, jaką ma zona. Święta, urlopy, weekendy, będziesz spędzać samotnie, czekając na swojego pana, i odrobinę łaski, czasu, który wygospodaruje, by się z tobą przyjemnie odpręzyc. Przeciez od tego, i tylko od tego jesteś, prawda? Wiedzialaś o tym, toteż jakoś ci nie współczuję...