Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które Lakiery Drogie Panie.

Polecane posty

Gość gość

Zataniawiam się czy lakiery z Miss Sporty i Sally Hansen są trwałe? Zastanawiam się nad kupnem ich ale nie wiem czy jest sens jeżeli mają mi odprysnąć po trzech godzinach ?

Gość gość
Miss Sporty używałam , nie wiem czy wiesz że teraz ta marka pomaga w walce z rakiem krwi , oni chyba tak to nazywają ale nie jestem pewna . Możesz spokojnie używać , ja zmywam naczynia i nawet 4 dni nie odpryskuje.

Gość gość
Miss Sporty możesz spokojnie używać, ja też sobie kupiłam kilka kolorów, pomagają tez fundacji DKMS więc dodatkowo kolejny argument żeby kupić właśnie te lakiery .

Gość gość
sally hansen są trwałe i dobre, ale miss sporty to najgorsze, z jakimi w życiu miałam do czynienia... :/ nigdy więcej, żeby świat nawet nimi ratowali... :/

Gość gość
no właśnie ratują :D teraz jest akcja pomagania w walce z rakiem krwi. Marka Miss Sporty , Astor i Sally Hansen ale też jakieś inne- jeden procent ze sprzedaży tych lakierów jest właśnie przeznaczany na walkę z białaczką. Więc może jednak jeszcze jeden lakier z MS nie zaszkodzi a na pewno pomożesz :P

Gość gość
Zdarzało mi się używać Miss Sporty, szczególnie latem, mają fajne mocne kolory, ale najbardziej lubię Rimmla. Te z nowej kolekcji Rity Ory. Oni też pomagają w tej akcji dla DKMS także nic tylko malować! :)

Gość gość
miss sporty sa tanie fajne kolory ale u mnie juz na 2 dzien odpryskuja :/