Nocny Kochanek 20 Napisano 42 minuty temu 8 minut temu, JajâWywalone napisał: Twoje życie jest marniejsze niż moje więc ty jesteś bardziej bezużyteczny jako pasożyt szczerbaty. Nazwijmy fakty po imieniu TO PATRZ https://wykop.pl/cdn/c3201142/48d800428f22c0ff6003c5ba659c2bbaef2591651afa32495021306c1667527e.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 38 minut temu No i co w związku z tą lysa klatka piersiowa? Jesteś starym wiaratem nadal. Kogo ty myślisz że zwabisz na gole jaja? Wez leki słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 46 Napisano 36 minut temu Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 34 minuty temu Żałosny zboczeniec xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 138 Napisano 28 minut temu 59 minut temu, JajâWywalone napisał: To jest montaż dziecko drogie. Każdy przychodzi ze swoją sprawą i nastepny Co nie zmienia faktu, że ta kobieta ukuła sobie "fejm" na nieudolnym graniu, że obchodzi ją los człowieczy, a opisana sytuacja dobrze to oddaje w obrazku. Może zresztą wieki temu, na samym początku, rzeczywiście babie chodziło o jakieś sprawy ludzkie, ale dawno to zatraciła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 25 minut temu 3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Co nie zmienia faktu, że ta kobieta ukuła sobie "fejm" na nieudolnym graniu, że obchodzi ją los człowieczy, a opisana sytuacja dobrze to oddaje w obrazku. Może zresztą wieki temu, na samym początku, rzeczywiście babie chodziło o jakieś sprawy ludzkie, ale dawno to zatraciła. Aha ok. Takie masz zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 20 Napisano 24 minuty temu 13 minut temu, JajâWywalone napisał: No i co w związku z tą lysa klatka piersiowa? Jesteś starym wiaratem nadal. Kogo ty myślisz że zwabisz na gole jaja? Wez leki słoneczko tam nie ma gołych jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 138 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Aha ok. Takie masz zdanie. A Ty masz jakie na temat p. Elżbiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 21 minut temu No, przychodzi takie zblazowanie i oesu już i tak się nic nie zrobi i nie pomogą tak jak trzeba więc zróbmy z tego show. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 17 minut temu 6 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: A Ty masz jakie na temat p. Elżbiety? Że jest zayebista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1286 Napisano 15 minut temu 1 godzinę temu, Dangerous napisał: Moja kochana Elżbieta, szok, że to już 80 lat. Aż tyle? 🫢I tak świetnie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1286 Napisano 12 minut temu 1 godzinę temu, Dangerous napisał: Nie ma tu żadnej salowej. 🫧 Biedak ma znowu obsesję na moim punkcie Sam jest rocznik 1991,a wygląda na 75 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 138 Napisano 12 minut temu 4 minuty temu, JajâWywalone napisał: Że jest zayebista Bo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1286 Napisano 11 minut temu 1 godzinę temu, Nocny Kochanek napisał: NASZA MA W SIERPNIU A ty w kwietniu i z kim spędzisz urodziny? Z Kotarbą pod koszem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Bo? Bo tak uważam. Po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 10 minut temu Ty mi nie musisz tłumaczyć czemu uważasz swojego doktora za zayebistego choć ja mam inne zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1286 Napisano 9 minut temu 48 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: To zupełnie jak Madźka. Dlatego Znowu Haniu o innych? Rajtuzy nadal uciskają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 3 minuty temu (edytowany) 7 minut temu, JajâWywalone napisał: Ty mi nie musisz tłumaczyć czemu uważasz swojego doktora za zayebistego choć ja mam inne zdanie. Ja też go nie uważam za zayebistego bo jest nachalne lokowanie produktu W ogóle ciężko ludzi idealizować w tych czasach jak jakichs bożków cos Edytowano 3 minuty temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 2 minuty temu Doktorek akurat jest zayebisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 138 Napisano 2 minuty temu 6 minut temu, JajâWywalone napisał: Ty mi nie musisz tłumaczyć czemu uważasz swojego doktora za zayebistego choć ja mam inne zdanie. Ale jakby mnie kto zapytał, to rozwinę całą litanię, dlaczego tak uważam. Ty też jesteś dość bystra, by umotywować swoje zdanie na temat publicznej osoby, o której założyłaś temat. Ale wiadomo, nie chcesz, nie musisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, szmul napisał: Ja też go nie uważam za zayebistego bo jest nachalne lokowanie produktu W ogóle ciężko ludzi idealizować w tych czasach jak jakiś bożków cos Najważniejsze że ona zachwycona. My toć nie musimy tak. Nas nikt nie musi idelizowac bo jakie som konie widać. Pracuje tak nie mam czasu na owsiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Doktorek akurat jest zayebisty. Zależy dla kogo Ty byś się zmęczyła takim więc po co się jarasz nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Ale jakby mnie kto zapytał, to rozwinę całą litanię, dlaczego tak uważam. Ty też jesteś dość bystra, by umotywować swoje zdanie na temat publicznej osoby, o której założyłaś temat. Ale wiadomo, nie chcesz, nie musisz. No nie chce i nie będę bo nie mam czasu ani ochoty akurat teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Ja też go nie uważam za zayebistego bo jest nachalne lokowanie produktu W ogóle ciężko ludzi idealizować w tych czasach jak jakichs bożków cos Jak coś jest dobre to się lokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 138 Napisano przed chwilą Przed chwilą, JajâWywalone napisał: No nie chce i nie będę bo nie mam czasu ani ochoty akurat teraz Spoko, aż tak mnie to nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach