Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ok, są różne miłości, ale gadajcie sobie jak chcecie, ale nikt nigdy nie będzie

Polecane posty

Gość gość

was kochał jak pies. Taka prawda. Jakkolwiek boli ludzi, bo trywializuje ich podejście. Tak jak oddany wierny pies, nie będzie kochał się nikt, zawet rodzice mają więcej oczekiwań i poczucie że jestem im coś zobowiązany oddać.

Gość gość
miłość psa do człowieka to największa z istniejących rodzajów miłości, zgadzam się;-)

Gość gość
Prawda ;)

Gość gość
To prawda. Zresztą juz tu kiedyś ktoś o tym pisał :) "wsadź psa i kobietę do bagażnika. Jak myślisz kto się bardziej ucieszy gdy go otworzysz?" :D

Gość gość
to taki żart, ale wiesz....ja mówię serio, poza żartami tez ta jest nikt nie kocha cię jak pies, wielu się obrazi, ale ani dziecko ani matka nie kochają cię jak pies boli, cos się nie zgadza może, ale faktów nie zmienisz, ani twoje dziecko ani twoja mama nie kochaja jak pies religijni twierdzą, że bóg jeszcze mocniej od psa i od rodziców, ale ja akurat w boga nie wierze, więc dla mnie na szczycie uczuć jest uczucie psa do Pana swojego nie wiem tylko gdzie w tej dyskusji jest kot

Gość gość
Pies tez doi z kilku panow jednoczesnie. Raz zje z tego michu raz z tamtego a pozniej znowu zje z pierwszegi... Itd.