Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miłka89

Ciąża Bliźniacza?

Polecane posty

Zadręczam się myslami ....Byłam dzisiaj na badaniu USG okazało sie że to około 4-5 tydzień tylko że ja widziałam 2 pęcherzyki :)dość oddalone od siebie a pani ginekolog mierzyła tylko jeden i dała skierowanie na dokładniejsze USG.Po przyjściu do domu troche przeglądałam internet i widze ze jak sa 2 pecherzyki to są to bliżniaki. Więc czy to może być ciąża bliźniacza a pani doktor póki nie ma pewności nie chce nic mówić ? Może ktos miał podobnie i jest mi wstanie cos wiecej powiedziec ?

Gość gość
póki nie ma dwóch zarodków to nie ma nic pewnego. A czemu nie zapytałaś co to jest ten drugi pęcherzyk?

Gość gość
Pójdziesz na kolejne usg to się dowiesz. Na razie jest zbyt wcześnie aby wyrokować co dalej.

Gość gość
A mnie gin powiedział że są 2 pecherzyki ale u jednego nie słychać bicia serca i ze on się wchłonie. Teraz mam dwoch 5-letnich przystojniakow. Pewnie jest zbyt wcześnie i dlatego nie mówiła.

Gość gość
Mi w 4 tyg.powiedzial ze jest pecherzyk i kazal przyjsc za dwa tyg, to powie cos wiecej. Po dwoch tyg.stwierdzil ze w pecherzyku sa dwa zarodki :)

Gość gość
ciążą bliźniacza to podwójne szczęście i radość. Ja jak byłam w ciąży z córką to byłam bardzo szczęśliwa :) . Bardzo miło wspominam okres ciąży. Bardzo o siebie dbałam, starałam się wysypiać, nie przemęczać, chodzić na spacery. Miałam zapewniona też fachową opiekę medyczna. Chodziłam na regularne badania do dr ginekolog Anny Kluz-Kowal http://gabinetginekologicznybialystok.pl/. W ciąży odpowiednia opieka medyczna i dobry kontakt z lekarzem prowadzącym ciążę to podstawa.