Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez zobowiązan

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc moich kumpli chce miec zone tą jedyną, która bedzie tylko jego, bedą siedziec przy tv co wieczór , chodzic do koscioła w kazdą niedziele, jeszcze jak by miał bmw, i lubi duzo gadac o osiągnięciach. Kobiety lubicie takich mezczyzn,?tak pytam bo u mnie wszystko na odwrót- chciałbym miec kobiete bez zobowiązan, bez slubu itd, nie chodze do koscioła, nie oglądam tv bo mnie nudzi. Pociągają mnie za to podróze , poznawanie nowych ludzi, poznawanie nowych kultur, góry. wypady na koncerty,zamiast garnituru wole ubrac czarną skóre.Wg wiekszosc kobiet jestem nie stateczny, chociaz z niejedną z nich wylądowałem w łuzku.. Kurwa ale sie rozpisałem , fiu,fiu

Gość kobieta zadziornaaa
O tak rozpisales Ale przy następnym podejściu weź słownik ort do łóżka

Gość gość
to prawie jak ja, tylko ze ja nie wyladowalem z wieloma. niestety, nie poradzisz, taki wzorzec (myslokształt gigantycznego rozmiaru?) i nie podskoczysz. szczyt marzen to usidlic, oplesc, przykuc, rozmnozyc sie i kotłowac w domciu do smierci.

Gość gość
teraz mnie nie obchodzi słownik ort, pisze z tableta i troche trudno, 18:39 własnie takie kobiety które gryzą za ortografie, nie wyobrazam sobie z taką zycia, pustak wsadzony w sciane, W UK czy nawet Finlandii stwierdzicie ze są głupi ludzie i słaby poziom nauki, tylko jak tam sie zyje to my mozemy pomarzyc

Gość gość
Ale gdzie byś nie poleciał to zawsze będziesz tam ty, niestety.

Gość gość
19:08 a ty gdzie bys nie siadła, siadł , od tapczana A do tapczana B lub pufy, ogladając M jak matoły ,to zawsze będzie twój swiat

Gość gość
bo tu zamiast sie skupic na tym co skandynawowie czy angole, to wola sie spuszczac nad slownikiem, i zgrywac polonistów. spoko kto ma łeb, wyjedzie, reszte załatwi demografia.

Gość gość
Aż tak zabolało, biedny chłopczyk.

Gość gość
Masz problem z pisaniem za pomocą klawiatury tabletu dzieciaku? Masakra:-(

Gość gość
co mialo go zabolec, polonistka? najgorszy rodzaj babska, dodatkowo uczy rzeczy niepotrzebnych wszystkie ktore mialem byly jeb.niete mowic i czytac to uczą rodzice. idz sie wyzyc na forum ortograficzno-gramatyczne. 🖐️

Gość gość
Co wy k***a z tymi slownikami wyjezdzacie to jest forum a nie konkurs ortograficzny. Poloniści j***ni. Wsadź sobie słownik w p**de to będzie pewnie jedyną rzecz która tam gości.

Gość gość
autorze a to nie jest przypadkiem tak, że jesteś chamem, bucem i prostakiem i żadna kobieta nie chce się z tobą związać na dłużej? nie dziękuj za analizę twojej mało skomplikowanej osoby, zrobiłam to z przyjemnością. a teraz jeśli pozwolisz, pójdę wsadzić sobie słownik w pizdę

Gość gość
20:50 wsadz sobie w p**de i analizuj swoją głupote.