Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straszna niesprawiedliwość gdy umierają młodzi ludzie

Polecane posty

Gość gość

Nie umiem się z tym pogodzić :( Wiem, że jestem straszna, ale jak widzę, ze jedni dożywają nawet setki a inni umierają w wieku nastu, 20, 40 czy nawet 50 lat... to strasznie niesprawiedliwe, że nie dano im szansy, tak mało doświadczyli, zobaczyli... teraz te choroby coraz bardziej sie szerzą, nowotwory i inne, nie mówiąc już o wypadkach itp. wiem, ze to przypadek, ale niedawno byłam na pogrzebie młodego chłopaka, 26 lat, ile sie nacierpiał a miał tyle planów na życie i wszystko się skończyło w przeciągu kilku miesiecy :(

Gość gość
Mi szkoda dzieci. Tych po 20stce juz mniej.

Gość gość
tyle ścierw ludzkich żyje, pedofilów, morderców, złodziei, chamów, mam często wrażenie, że dobrzy ludzie umierają szybciej :(

Gość gość
chuj z ludziamy. a ile umiera kociaków bezdomnych i piesków.

Gość gość
20:22 gość X oj tak zgadzam się

Gość gość
Mieszkam w małym mieście i u nas dokładnie wiadomo kto umiera i są to albo starzy ludzie koło 90-tki, albo poniżej 60. Coraz więcej jest też osób między 30-40 i to wcale nie w wyniku wypadków tylko chorób.

Gość gość
Właśnie, 30-40 lat to prezcież młodzi ludzie, dopiero co smakują życia, tyle pracuja najcześciej, nie maja dla siebie ani chwili a tu nagle śmierć i koniec i na co to wszystko było? ten stres, praca często ponad siły...

Gość gość
Tak było i będzie . Dziś jesteś jutro możesz być tam. Co w tym dziwnego.

Gość gość
mordercow pedofili powinno sie rozbierac na czesci dla tego oko temu serce dla kogos innego serce mozg do smietnika... a reszte oczy nerki oddac potrzebujacym po co takie s****wa utrzymywac maja lepsza opieke medyczna wiezieniach niz podatnicy na wolnosci jak mnie wkurzaja takie slabe psychinczne kleki kierujac sie wrazliwoscia do tego "gowna" bo to nie ludzie walczac o ich prawo do zycia humanitarnego traktowania zabiracie zycie innym ludziam np chorym potrzebujacym pieniadze na operacje ratujace zycie bo ta kasa idaca na utrzymanie tych zwyrodnialcow moglaby zostac dobrze wydana na uratowanie jakiegos dziecka nienawidze lewicy socjlizmu brzydze sie nim wmawianiem ludziom ze zwiazki gejowskie sa super a dzieci maja prawo wyboru ploci k..a co za czasy to musi byc koniec swiata ...

Gość gość
Zgadzam się, takich od razu powinno się rozbierać a organy oddać potrzebbującym a nie te s****wa utrzymywać i paść żeby szerzyły jeszcze więcej zła. [20:31 - to, że niektórym nie jest dane przeżyć najpiękniejszych lat swojego życia nawet, albo dorosłosci, cieszyć sie dziećmi, potem wnukami itp. dlaczego akurat tym, często dobrym, porządnym, wspaniałym ludziom :(

Gość gość
a słyszałaś o pamięci tkankowej ? pewnie nie

Gość Daniel 24
Ja dzisiaj byłem u kolegi na pogrzebie , miał 28 lat , a co ciekawe takich trochę lepszych kolegów miał , którzy częściej z nim przebywały niż ja wcale nie były , co to za koledzy ? , zrozumiał bym jak by pracowały za granicą no daleko , ale pracują na miejscu , ja bym się wstydził , znać kogoś kupę czasu i nie być na jego pogrzebie . Ja uważam , że kolegów nie zna się tylko do śmierci , czy koleżanki , ale nie traci się ich nawet po pogrzebie , ja to bym napewno się ugadał z pracodawcą i bym przyszedł na pogrzeb.